Aloe Vera Creme med Propolis tub Visa större

Aloe Vera Creme med Propolis tub

HB-770035

Ny produkt

Aloe Vera Creme med Propolis

Aloe Vera creme med propolis är en fantastiskt bra creme när det gäller att snabbt läka sår. Aloe Veran bildar en skyddande hinna runt såret och Propolis sägs verka antiinflammatoriskt samt ha en antibiotisk effekt.

Innehåll: Tub om 150 ml

Mer detaljer

Slut i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.

179,00 kr inkl.

Mer information

Aloe Vera Creme med Propolis tub 150 ml

Aloe Vera Creme med Propolis är en mjukgörande och inflammationshämmande creme, utmärkt att använda vid eksem, förhårdnader samt torr och sprucken hud. Aloe Vera Creme med Propolis är också en mycket bra salva vid svårare mugg eller rasp. Aloe Vera Creme med Propolis används med fördel på äldre sår. 

Rengör först med Aloeveraspray och applicera därefter Aloeveracreme med propolis. Propolis förstärker den antibiotiska verkan.Kontrollera nationella karensregler pga innehåll.

Mer om Propolis: Propolis är en produkt som tillverkas av bin. Bina använder Propolis (även kallat Bikitt) för att laga & förstärka sina bon med om det t.ex. uppstått sprickor. Propolis tillverkas av bina genom att de tuggar ihop en blandning av harts från träd och växter, ihop med frön och pollen. Detta blandas med binas saliv och blir till Propolis.

Propolis har en antibiotisk verkan och därför kallas produkten ibland för binas eget antibiotika.

Propolis har flera fantastiska egenskaper. Det är antiinflammatoriskt, sägs kunna lindra infektioner, stärka immunförsvaret och hämma virus och bakterier. Propolis innehåller även vitaminerna A, B och E samt flera mineraler och aminosyror.

Kunder som köpt denna produkt köpte också: