Equitop Gonex 750 g Boehringer Ingelheim,.
Equitop Gonex 750 g Boehringer Ingelheim,.
Equitop Gonex 750 g
  • Equitop Gonex 750 g Boehringer Ingelheim,.
  • Equitop Gonex 750 g

Equitop Gonex 750 g

699,00 kr

(inkl. moms)

Equitop Gonex 750 g

Equitop Gonex är ett naturligt fodertillskott för hästar, som är framtaget för att stödja & stärka normalfunktion i hästens leder, ledbrosk, ledkapslar, senor & ledband, för att förebygga sportskador och överansträngningar.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Equitop Gonex 750 g

Equitop Gonex är ett naturligt fodertillskott för hästar, som bidrar till ledernas funktion och stärker ledbrosket, som hjälper att undvika sportskador och överansträngningar. Produkten innehåller GLME som är ett extrakt av grönläppad mussla.  Den grönläppade musslan innehåller glukosaminoglykaner som behövs för stabiliteten och elasticiteten i senor och ledband, samt för ledbroskets stötdämpande funktion. Dessutom, innehåller produkten även fleromättade fettsyror och en speciell glykogenkombination. Dessa komponenter hjälper leden att stå emot yttre påverkan och belastning och gynnar på så vis hästens optimala ledfunktion på flera vis.

Fodret omfattas inte av några dopingrestriktioner.
En burk räcker till 30 dagar till en häst på 500 kg eller mer.

OBS! Gonex är en naturprodukt som har ändrat färgen till ljusgult från svart. Gonex innehåller dock fortfarande de viktiga näringsämnena som stöttar hästens led- & senfunktion.

5703655003925

Särskilda referenser

Matcha med