På grund av Falsterbo Horse Show har vi stängt torsdag & fredag denna veckan! Fr.o.m. lördag har vi öppet som vanligt kl. 10-14.

Prestige Italia är ett italienskt sadeltillverkare sedan decennier tillbaka. Prestige Italia är ett av Sveriges absolut mest sålda och populära sadelmärke. Prestige Italia står för kvalitet och hantverk ut i minsta detalj

Prestige Italia är ett italienskt kvalitetsmärke och en välkänd aktör inom sadeltillverkning. Prestige Italia är ett av Sveriges absolut mest sålda och populära sadelmärke. Prestige Italia står för kvalitet och hantverk ut i minsta detalj. Prestige tillverkar hoppsadlar, dressyrsadlar, islandssadlar, allroundsadlar och trekkingsadlar. Prestige har tillverkat sadlarunder flera decennier och har en unik bom som är extremt stark och elastisk och har därför livstids bomgaranti. Du kan även ändra bommen hur många gånger som helst på din Prestigesadel. Prestige Italia tillverkar även, träns, förbyglar, martingal, stigläder, stigbyglar med mera. Alla ridsportsartiklar & sadlar som Prestige tillverkar har ett gemensamt - de håller allra högsta kvalitet.