På grund av Falsterbo Horse Show har vi stängt torsdag & fredag denna veckan! Fr.o.m. lördag har vi öppet som vanligt kl. 10-14.

Prestige Roma II Iceland sadel
  • På rea!
Prestige Roma II Iceland sadel
Prestige Roma II Iceland sadel
Prestige Roma II Iceland sadel
  • Prestige Roma II Iceland sadel
  • Prestige Roma II Iceland sadel
  • Prestige Roma II Iceland sadel

Prestige Roma II Iceland sadel

20 159,10 kr 22 399,00 kr Spara -10%

(inkl. moms)

Prestige Roma II Iceland sadel

Prestige Roma Iceland har en modern look med Prestige logon på bakvalvet. Roma II sadeln har mjuka & anatomiska knästöd. Prestige Roma Iceland är egentligen samma sadel som Roma dressyrsadeln. fast med ett avkapat bakvalv, vilket ger möjlighet för ryttaren att förflytta sig i sadeln. Prestige Roma II Iceland sadel en smal midja som ger en close contact mellan ryttare & häst. Roma är en mjuk och skön sadel & passar ryttare på många olika nivåer.

Läs mer...

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Meddela mig när tillgänglig

Prestige Roma II Iceland sadel

Prestige Roma II Iceland sadel från Prestige Italia är en modern, mjuk & skön sadel som passar både nybörjare samt mer avancerade ryttare. Prestige Roma II Iceland sadel är en omtyckt och mycket prisvärd sadel från italienska Prestige. Prestige Roma Iceland är en omtyckt sadelmodell även som dressyrsadel.

Prestige Roma II Iceland sadeln är omstoppningsbar och är ullstoppad med syntetull. Syntetullfibern är mer krusig och suger inte åt sig fukt & oljor, har en låg vikt och klumpar sig inte. Prestige Roma II Iceland sadel är egentligen samma sadel som Prestige Roma II dressyrsadel, fast med ett avkapat bakvalv, för en flatare sits. En populär sadel både till island samt till ryttare som inte trivs med att "sitta fast" i sin dressyrsadel. 

  • Smal midja som ger en "close contact" känsla mellan häst & ryttare.
  • Breda, mjuka & anatomiska bossor/paneler
  • Prestige har en av marknadens bästa garantier! Livstids garanti på bommen och 2 år på läder och övrigt material.
  • Du kan bomändra din Prestigesadel hur många gånger som helst. När du köper din Prestigesadel här på Ale Ridsport, så ingår en gratis bomändring hos oss, mot uppvisande av kvitto.

Passa på! Modellen har bytt namn till Prestige Roma SC och därför säljer vi ut denna sista Prestige Roma Iceland sadel till ett fördelaktigt pris! 

Storlek: 16"  

Bomvidd: 34 

Kåpa: Medium

Färg: Svart 

OBS! Vi värmer gärna om sadelns bomvidd och skickar till dig, men då gäller inte öppet köp. Kontakta gärna en duktig sadelutprovare, som kan märket, om du känner dig osäker. Självklart hjälper vi dig gärna även här hos oss!

16-34-02790219

Särskilda referenser