På grund av Falsterbo Horse Show har vi stängt torsdag & fredag denna veckan! Fr.o.m. lördag har vi öppet som vanligt kl. 10-14.

Corlando Dressyrgjord i Läder Ale ss15
Corlando Dressyrgjord i Läder Ale ss15

Corlando Dressyrgjord i Läder Ale

789,00 kr

(inkl. moms)

Corlando Dressyrgjord i läder Ale

Corlando läderdressyrgjord från vårt eget märke Ale är vår nya fina & supermjuka dressyrgjord! Corlando dressyrgjord är av mjukaste kalvskinn, stoppad med skönt memoryfoam i latex för att bli så mjuk som möjligt mot din häst. Corlando dressyrgjord har kraftig resår på båda sidor samt rostfria rullspännen. En superkomfortabel & dressyrgjord för de känsligaste hästarna. Corlando dressyrgjord är dessutom en riktigt prisvärd sadelgjord där du får mycket kvalitet för pengarna!

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Corlando Dressyrgjord i läder från Ale

Ale Corlando läderdressyrgjord är vår nya stolthet inom Ale-sortimentet! Corlando dressyrgjorden är tillverkad av det allra mjukaste kalvskinn och sedan varsamt stoppad med supersoft filling för att kunna funka även på den allra känsligaste häst.

Denna dressyrgjord har vi testat och den har fungerat bra även på känsliga hästar med sadeltvång, då den fördelar ut trycket fint. Vi rekommenderar dock alltid att stor försiktighet iakktages när man provar på denna typ av hästar! Corlando dressyrgjord har resår på båda sidor samt rostfria rullsöljor. En superkomfortabel & prisvärd dressyrgjord för de känsligaste hästarna.

Färg: Svart

Storlek: 55 - 85 cm

LWdr-gjSS15-ss21-BLACK-60

Särskilda referenser