Hur returnerar jag ett paket?
Du använder returfraktsedeln som ligger med utanpå paketet i plastfickan, ihop med en ett returdokument som är viktigt att man fyller i noga.

Om du inte fått med en returfraktsedel/returhandlingar så skriver du bara "returfrakt" i sökrutan på www.aleridsport.se och väljer sedan lämpligt alternativ på returfraktsedel som du sedan beställer. Du kan även returnera med vanligt brev (returen skall då vara så liten att den ryms i ett brevinkast) eller med annan tjänst som levererar direkt till dörren. Du är ansvarig för din retur tills dess den anlänt hos oss.

Du kan läsa mer om returer här; https://www.aleridsport.se/content/3-kopvillkor-information och beställa en retur här; https://www.aleridsport.se/234-returfrakt

Hur förpackar jag en retur?
Du måste förpacka returen väl så att inte varan eller dess förpackning skadas. Vid skadad vara och/eller konsumentförpackning kommer varans belopp att dras av med det belopp som vi anser varan värdeminskats.

Hur återbetalas jag vid en retur?
Du kommer att få din retur hanterad senast veckan efter att den anlänt hos oss. Byten försöker vi att prioritera först i kön. Klarna kommer att kontakta dig för återbetalning i de fall du redan har betalt din order.

Har ni mer varor än de som finns på webshoppen?
Ja, vi har många fler varor än de som ligger uppe på webben. Välkommen att besöka vår butik 3,5 mil från Göteborg C eller ring/mejla oss om du söker en särskild vara, så försöker vi hjälpa dig.

När får jag min vara som jag har beställt?
Vi skickar vanligen samma dag eller senast dagen efter din order om vi har varan på lager. Ibland skickas din order eller delar av den direkt från grossisterna. Även de brukar skicka samma dag eller dagen efter. Beställningsvaror tar längre tid. Vi kontaktar dig alltid om leveranstid/bekräftelse innan vi beställer hem en beställningvara.