Hur returnerar jag ett paket?
Du beställer Returfrakt via vår hemsida:https://www.aleridsport.se/234-returfrakt, när din beställning är erlagd får du senast vardagen efter ett separat mejl med DHL retursedel och returblankett. Det är viktigt att du fyller i blanketten noga om hur du vill gå vidare med ditt köp hos oss, vem det kommer ifrån och ordernummer. Allt detta för att vi så smidigt som möjligt ska kunna hantera er retur när den anlänt till oss.

Du kan läsa mer om returer här; https://www.aleridsport.se/content/3-kopvillkor-information och beställa en retur här; https://www.aleridsport.se/234-returfrakt

Hur förpackar jag en retur?
Du måste förpacka returen väl så att inte varan eller dess förpackning skadas. Vid skadad vara och/eller konsumentförpackning kommer varans belopp att dras av med det belopp som vi anser varan värdeminskats.

Hur återbetalas jag vid en retur?
Du kommer att få din retur hanterad senast två veckor efter att den anlänt hos oss. Byten försöker vi att ta hand om omgående när returen anländer. Klarna har hand om alla våra betalningar och kommer att återbetala dig i de fall du redan har betalt din order.

Har ni mer varor än de som finns på webshoppen?
Ja, vi har många fler varor än de som ligger uppe på webben. Välkommen att besöka vår butik 3,5 mil från Göteborg C eller ring/mejla oss om du söker en särskild vara, så försöker vi hjälpa dig.

När får jag min vara som jag har beställt?
Vi skickar samma dag eller senast första vardagen efter din order kommer in, om vi har varan på lager. Ibland skickas din order eller delar av den direkt från grossisterna. Även de brukar skicka samma dag eller dagen efter. Beställningsvaror tar längre tid. Vi kontaktar dig alltid om leveranstid/bekräftelse innan vi beställer hem en beställningsvara.