2XCool Sports Medicine Boot benskydd 4-p Professionals Choice
SIZE CHART 2XCool Sports Medicine Boots benskydd 4-p Professionals Choice

Dressage 2XCool Sports Medicine Boots benskydd 4-p Professionals Choice Black & White

2 849,00 kr

(inkl. moms)

Dressage 2XCool Sports Medicine Boot Professionals Choice benskydd 4-p

Damaskerna med den nya designen har naturligtvis fortfarande alla goda egenskaper hos 2XCool-materialet, men de är designade för dressyrryttaren med en stilren och dämpad look. Den nya generationen av de populära Professional's Choice damaskerna är utrustade med Kevlar runt gaffelbandet.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

2XCool Sports Medicine Boot Professionals Choice benskydd 4-p

Den nya 2023-modellen av de populära damaskerna 2XCool är superelegant med sin ton i ton Professional's Choice-logotyp. Damaskerna med den nya designen har naturligtvis fortfarande alla goda egenskaper hos 2XCool-materialet, men de är designade för dressyrryttaren med en stilren och dämpad look. 2XCool damasker från Professional's Choice är en ny generation damasker med den mycket speciella egenskapen att de förhindrar överhettning av hästens ben.

Damaskerna är försedda med 4-vägsstretch vilket ger bra komfort och inte hämmar hästens rörelser – damaskerna är neoprenfria och tillverkade i lättviktsmaterial som andas.

Den nya generationen av de populära Professional's Choice damaskerna är utrustade med Kevlar runt gaffelbandet. Kevlar är känt för sin slitstyrka och används även till exempelvis knäskydd då det effektivt skyddar mot tryck och stötar. Kevlar är ett mjukt och smidigt material och formar sig därför lätt efter hästens ben. Sammantaget ger materialet 2XCool damaskerna en unik passform och gör dem lätta att placera rätt på hästens ben.

BeFre-DXC4-M-B

Särskilda referenser