MSM Ointment salva 250 g NAF
MSM Ointment salva 250 g NAF

MSM Ointment salva 250 g NAF

229,00 kr

(inkl. moms)

NAF MSM ointment salva 250 g

NAF MSM-salva är en skyddande första-hjälpen-salva rik på MSM. NAF MSM salva är bra på mindre skärsår, skrubbsår, eller andra sår & hudirritationer. MSM verkar antiinflammatoriskt & smärtlindrande. NAF MSM hjälper och lindrar stela, onda leder samt mot ömhet, blåmärken och spänningar. MSM kan stödja & stärka leder, samt ge bindväven elasticitet.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

NAF MSM ointment salva 250 g

NAF MSM-salva är en skyddande första-hjälpen-salva rik på MSM. NAF MSM salva är bra på mindre skärsår, skrubbsår, eller andra sår & hudirritationer. MSM verkar antiinflammatoriskt & smärtlindrande. MSM är en förkortning på Metylsulfonylmetan, som är är ett svavelbaserat ämne. NAF MSM hjälper stela leder samt lindrar onda leder samt ömhet, blåmärken och spänningar. MSM kan stödja & stärka leder, samt ge bindväven som omger lederna elasticitet.

 BSD Clean Sport - 0 h karens! (2020-04-06) Observera att regelverk och karenstider kan ändras, så det är alltid din skyldighet som tränare/ryttare/kusk att se till att du inte tävlar med otillåtna substanser i hästens kropp.

Stryk varsamt på det väl rengjorda såret en till två gånger dagligen tills såret är läkt.

NAF MSM är rikt på biotillgängligt svavel, avgörande för att mjuk vävnad, senor, ligament och muskler skall fungera väl. Utfodring av MSM, enligt rekommendation, säkerställer att korrekta nivåer av svavel utsöndras. Att de områden där det mest behövs, såsom de mjuka vävnaderna kring leden. NAF använder endast MSM av premiumkvalitet, som tillhandahålls av godkända leverantörer. Detta för att säkerställa en kvalitetsprodukt.

Förpackning: 250 g burk

Sammansättning: Zinkoxid, Metylsulfonylmetan (MSM), Lanolin, Konserveringsmedel.

Produkten är registrerad hos Jordbruksverket via RyttarCompaniet.

NAF-38025

Särskilda referenser

Matcha med