Tvättsprit 70% Tensid 1 l Trikem

145,00 kr

(inkl. moms)

Tvättsprit 70% Tensid Trikem

Tvättsprit 70% Tensid är till ytdesinfektion av ytor och redskap. Löser fett och smuts. För utvärtes bruk. Effektiv mot bakterier, svampar & olika virustyper. För bästa effekt krävs direktkontakt med mikroorganismerna. Rengör först ytan från smuts och allt organiskt material. Vanligt rengöringsmedel kan användas.

Förvaras oåtkomligt för barn!

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Tvättsprit 70% Tensid Trikem

Trikem Tvättsprit 70% Tensid är en ytdesinfektion som kan användas på arbetsytor och redskap för att skapa en miljö ren från bakterier, svampar och vissa typer av virus. Löser även fett och smuts. Riktigt bra att ha i stallet vid t.ex. sjukdomsutbrott och skador vilka kräver en steril yta att jobba på. Också bra för desinfektion av utrustning, viktigt vid t.ex. kvarkautbrott! Kommer i förpackning på 1 eller 5 liter. 

Trikem Tvättsprit 70% Tensid är en ytdesinfektion som är effektivt mot bakterier, svampar och olika typer av virus. För bästa effekt krävs direktkontakt med mikroorganismerna. Rengör först ytan från smuts och allt organiskt material. Vanligt rengöringsmedel kan användas.

Etanol,
Denatuerad med Bitrex

Endast för utvärdes bruk
Förvaras oåtkomligt för barn.

EG nr. 200-578-6

TRIK-Tvättsprit

Särskilda referenser