Rheva Hästplåster Kombo
Rheva Hästplåster Kombo
Rheva Hästplåster Kombo
Rheva Hästplåster Kombo
  • Rheva Hästplåster Kombo
  • Rheva Hästplåster Kombo
  • Rheva Hästplåster Kombo

Rheva Hästplåster Kombo

199,00 kr

(inkl. moms)

Rheva Hästplåster Kombo 4-pack

Rheva Hästplåster från Rheva är ett måste i varje stallapotek och perfekt att lägga på ett sår för att ge det optimal chans till läkning. Viktigt att såret tvättas ordentligt rent med vatten och koksalt innan man sätter på Rheva hästplåstret. Pälsen skall rengöras ordentligt, enligt instruktion på förpackning eller film.

Läs mer...

I Lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Rheva Hästplåster Kombo 4-p

Rheva är ett formgjutet sårskydd/plåster för hästar och detta hästplåster är ett måste i varje stallapotek. Rheva är tillverkat av medicinskt klassad plast, med en perforerad utbuktning mitt på plåstret. Rheva skyddar från infektionsrisker som smuts och insekter samtidgt som utbuktningen på plåstret ger en luftficka över såret, vilket ger en fuktig miljö där syre släpps in. Rheva hästplåster är att föredra till sår på flera olika ställen på hästen för att hålla såret fuktigt, rent och fritt från ovälkommen smuts och bakterier. 

Forskning visar att en viss fuktighetsgrad är gynnsam för läkningen av sår. Rheva sårskydd ger hästen möjlighet att läka naturligt under skonsamma förhållanden och man kan på så sätt minska behovet av antibiotika, som är bra för djuret, plånboken och världshälsan.

En noggrann rengöring av hästens hårrem är en förutsättning för att Rheva hästplåster skall fästa ordentligt. Rheva Large passar för större skador på t.ex. leder och ben, Rheva Small passar för mindre sår och skador och Rheva Kombo passar både till större och mindre sår och skador.

På särskilt utsatta ställen (t.ex. hals, bog, has och över leder) kan Rheva vara svårt att fästa och där rekommenderar Rhevba att man använder Rheva Extrafäste.

Viktigt! Konsultera alltid en veterinär om du är osäker om hästen har sår och ALLTID vid lednära sår, som kan betyda livsfara!

Rheva hästplåster Kombo innehåller: 2*L & 2*S plåster

SÅRSKYDD

Fäster på päls
Skyddar från insekter
Låter såret andas
Står emot väta

Finns i två storlekar

Tänk på att alltid kontakta en veterinär om du är osäker på hur man lägger om ett sår, lägger bandage eller om skadan är lednära, djup, det är en stor blödning, behöver sys, stort sår etc.

Innehåll: Osteril kompress för såromläggning

Storlek: Kartong á 100 st

RHE-7122442416362

Särskilda referenser