Dyón Bridonggtygel Working Collection inåtvända spännen
Dyón Bridonggtygel Working Collection inåtvända spännen
Dyón Bridonggtygel Working Collection inåtvända spännen
  • Dyón Bridonggtygel Working Collection inåtvända spännen
  • Dyón Bridonggtygel Working Collection inåtvända spännen

Dyón Bridonggtygel med läderstoppar 5/8 16 mm Working Collection

749,00 kr

(inkl. moms)

Dyón Bridonggtygel med läderstoppar 5/8 -16 mm - Working Collection med inåtvända spännen

Dyón Working Collection bridongtygel med läderstoppar till kandarrtäns, eller till andra tillfällen när man rider med dubbla tyglar och enkelt vill ha koll på vilken tygel som är vilken. Denna bridiongtygel har sju läderstoppar på varje sida, för att du enkelt ska kunna ha exakt rätt längd på tygeln, samt är bredare än stångtygeln vilket gör det lättare för dig att få en stängd hand med en korrekt tygelfattning. 

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Dyón Bridonggtygel med läderstoppar 16 mm -  Full Leather Double Bridle Reins with 7 leather loops 5/8 Working Collection

Dyón Working Collection bridongtygel med läderstoppar till kandarrtäns är en lädertygel av äkta läder från vattenbuffel. Denna bridongtygel passar utmärkt tillsammans med Dyóns stångtygel, men går även ypperlligt att använda som en vanlig lädertygel.

Dyon Working Collection bridongtygel har sju läderstoppar på varje sida, för att du enkelt ska kunna ha exakt rätt längd på tygeln, samt är bredare än stångtygeln vilket gör det lättare för dig att få en stängd hand med en korrekt tygelfattning. 

Dyón Working Collection bridongtygel är en skön & smidig lädertygel som ger dig ett perfekt tygeltag, vare sig du använder den till kandartränset eller som en enkel lädertygel. Dyón Working Collections bridongtygel är elegant med en stilfull design och inåtvända snabbspännen i rostfritt.

Storlek bredd: 16 mm bred (5/8")

Storlek längd: Ponny, Cob & Full

Färg: Mörkbrun & Svart

Spännen: Inåtvända spännen i rostfritt stål. 

Kent-Dy-WO05P-BL-C

Särskilda referenser