Dyón Stångtygel i läder 13 mm Working Collection

669,00 kr

(inkl. moms)

Dyón Stångtygel i läder 13 mm Working Collection med inåtvända spännen Working Collection

Dyón Working Collection stångtygel i slätt läder till kandarträns, eller till andra tillfällen när man rider med dubbla tyglar och enkelt vill ha koll på vilken tygel som är vilken. Denna stångtygel är helt slät, samt ihopsydd vid manken och tygeln är, när den är lös; vriden ut och in på ena sidan, för att sedan bli rättvriden vid korrekt tygelfattning. Tygeln är smalare än stångtygeln vilket gör det lättare för dig att få en stängd hand med en korrekt tygelfattning, samt alltid hålla reda på vilken tygel som är vilken. 

Dyon Working Collection 1/2" Full Leather Double Bridle rein heter denna tygel på Dyons hemsida om du vill läsa mer.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Dyón Stångtygel i läder 13 mm med inåtvända spännen Working Collection

Dyón Working Collection stångtygel i läder 13 mm med inåtvända spännen är en mjuk och fin lädertygel till kandarträns av äkta läder från vattenbuffel. Denna stångtygel passar utmärkt tillsammans med Dyóns bridongtyglar, men går även att använda som en vanlig lädertygel, dock då utan att den går att knäppa upp i mitten.

Dyón Working Collection stångtygel är en skön & smidig lädertygel som ger dig ett perfekt tygeltag, tillsammans med Dyons bridongtygel till kandartränset. Dyón Working Collections stånggtygel är elegant med en stilfull design och inåtvända snabbspännen i rostfritt.

Storlek bredd: 13 mm bred (1/2")

Storlek längd: Ponny, Cob & Full

Färg: Mörkbrun & Svart

Spännen: Inåtvända spännen i rostfritt stål. 

Kent-Dy-WO05O-BLACK-F

Särskilda referenser