Kingsland KLpalmer Numberplate 4-siffrig nummerlapp Vit
Kingsland KLpalmer Numberplate 4-siffrig nummerlapp Vit
Kingsland Tabit Numberplate 4-siffrig nummerlapp
  • Kingsland KLpalmer Numberplate 4-siffrig nummerlapp Vit
  • Kingsland Tabit Numberplate 4-siffrig nummerlapp

Kingsland KLpalmer Numberplate 4-siffrig nummerlapp Vit

129,00 kr

(inkl. moms)

Nummerlapp Kingsland Tabit fyrsiffrig Vit

KLpalmer Nummerlapp till tävling eller utställning att fästa på hästens schabrak, träns eller förbygel. Kraftig KL säkerhetsnål medföljer. Denna nummerlapp är av fyrkantig modell med utbytbara siffror i hållbart plastmaterial. Nummerlappen fästes med hjälp av säkerhetsnålen som sitter i särskilda stålförstärkta hål i nummerlappen.

Färg: Vit

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Nummerlapp fyrsiffrig med säkerhetsnål KL 

Fyrkantig nummerlapp till tävling, utställning, premiering m.m. Denna nummerlapp har en kraftig Kingsland patentnål/säkerhetsnål med, som man kan fästa på käkremmen i tränset eller på martingalen, men främst är denna nummerlapp avsedd att sitta på schabraket på hästen. Nummerlappen har utbytbara plastsiffror,  som man viker in och enkelt justerar så att man får rätt nummer som visas på nummerlappen. Två stålförstärkta förstansade hål för säkerhetsnålen finns upptill på denna nummerlapp och gör att den sitter fast på ett säkert och bra sätt. Nummerlappen går därför även snabbt att ta av & på och byta till olika hästar samt för att ta av för att byta siffror. 

Färg: Vit & Svart - färgerna ligger uppe som egna artiklar!

OBS! Fyrsiffriga nummerlappar behövs ofta när man tävlar internationellt eller under ett meeting med väldigt många starter.

KL-2220401480-6000

Särskilda referenser