Renaissance korrektionspadd
Renaissance korrektionspadd
Renaissance korrektionspadd
  • Renaissance korrektionspadd
  • Renaissance korrektionspadd

Renaissance korrektionspadd i filt

3 499,00 kr

(inkl. moms)

Renaissance korrektionspadd

Renaissance korrektionspadd i filt har smarta kardborreinfästningar som gör att du kan ta av eller på extra filtbitar fram, i mtten eller bak på padden, dvs. sex olika filtbitar att modifiera sadelpadden med. Extremt lätt att ändra padden till olika hästar, sadlar eller så som behövs. Med Renaissance korrektionspadd fördelas trycket ut jämnt över ryggen, tack vare filtens fantastiska egenskaper.

Läs mer...

I Lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Renaissance korrektionspadd

Renaissance korrektionspadd i kraftig filt har smarta kardborreinfästen, vilket gör att du kan ta av eller på extra filtbitar fram, i mtten eller bak på padden, dvs. sex olika filtbitar att modifiera sadelpadden med.

Renaissance korrektionspadd är extremt lätt att justera, så att padden passar till olika hästar och/eller sadlar, eller så som kan tänkas behövas. Med Renaissance korrektionspadd fördelas trycket ut jämnt över ryggen, tack vare filtens fantastiska tryckutjämnande egenskaper.

Renaissance korrektionspadd levereras med sex filtbitar med kardborre på undersidan (den "taggiga" delen sitter på filtbiten, så det går utmärkt att rida med padden utan de extra filtbitarna på, eller enbart med filt där det behövs. Det går även att köpa till fler lösa filtbitar vid behov.

Renaissance korrektionspadd är välskuren, så att den inte åker ned och trycker på manken, utan sitter väl på plats mellan schabraket och sadeln. Var noga med att dra upp padd och schabrak ordentligt i sadelkanalen när du sadlar.

Färg: London/Black

Storlek: One size

Ren-4F123

Särskilda referenser