Renaissance English Bridle 4E153 träns med kombinerad nosgrimma

2 669,00 kr

(inkl. moms)

Dyón Anatomiskt träns Dyón Collection
 
Dyón Anatomiskt träns med anatomisk nosgrimma är ett mycket snyggt träns med mönstersöm från belgiske Dyón. Dyóns anatomiska träns har crémefärgad mönstersöm på pannband och nosgrimma. Pannbandet & Aachennosgrimman har en bredare mittdel för att ge en skön passform & modern men klassisk look.
Läs mer...
I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Renaissance English Bridle 4E153 träns med kombinerad nosgrimma
 
Renaissance English Bridle 4E153 träns med kombinerad nosgrimma är ett nytt och utsökt elegant träns från Renaissance. Renaissance English Bridle tränset är ett mycket vackert träns av högsta kvalitet i finaste europeiska läder. Tränset har en vacker cremefärgad mönstersöm. Nosgrimman är av Aachenmodell och löper bakom nackstycket, för bättre passform. 

Renaissancetränsen tillverkas av Renaissance by Prestige i Italien, vilket borgar för högsta kvalitet och miljöcertifierade tillverkningsmetoder. Renaissance tränset English Bridle 4E153 är ett utsökt vackert träns av bästa kvalitet.

Tränset matchar till vävribbstygel Renaissance 4E155 eller gummitygel Renaissance 4E156 samt Renaissance förbyglar och sadlar förstås.
Färg: London
Färg på spännen: SS (rostfritt stål)
Storlek: Cob & Full
EQ-20224E1533-F

Särskilda referenser