Dressyrschabrak Boavista Equiline
  • På rea!
Dressyrschabrak Boavista Equiline
Schabrak Boavista Equiline Swarovski
Schabrak Boavista Equiline
  • Dressyrschabrak Boavista Equiline
  • Schabrak Boavista Equiline Swarovski
  • Schabrak Boavista Equiline

Dressyrschabrak Boavista Equiline

999,00 kr 1 099,00 kr Spara 100,00 kr

(inkl. moms)

Equiline Boavista dressyrschabrak

Boavistaschabraket är ett Octagonschabrak från Equiline, smyckat med en vacker bård med en bred rand av äkta Swarovskikristaller. Equiline Octagon schabraken är av världsklass när det gäller passform, hållbarhet och slitstyrka. Alla Equiline Octagon schabrak, även Boavista, har inbyggd schockabsorber för hästens rygg.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Scabrak Boavista Equiline

Boavista schabraket från italienska Equiline är ett vackert kvalitetsschabrak med äkta swarovski kristaller och dubbla passpoiler. Octagon schabraken är tillverkade av 100% anti-allergic bomull samt har en mjuk, lite flossad insida av helt ofärgad bomull mot hästens rygg, för att undvika att färgämnen från tyget kommer i kontakt med hästens hud. Samtidigt visar Equiline sin respekt för miljön. Schabraket är fodrat med en 900 g bomullsull vilket ger hög andbarhet. Tack vare ACS2 systemet ger Octagon schabraken den högsta andbarheten samt bästa stötupptagningsförmågan. 

Färg: Marin(002)

Modell: Dressyr

Storlek: Ponny & Full

ACS2-fodringen har en utmärkt förmåga att absorbera stötar! Tack vare materialets invävda intercrossing-system av korslagda trådar, absorberas stötar omedelbart och fördelar ut trycket över hela ytan, vilket direkt minskar dess intensitet och sparar på hästens & ryttarens ryggar.

Boavista schabraken är behandlade med naturlig Ecru - vilket gör att ingen färg kommer i kontakt med hästens rygg, samtidigt som det hjälper till att skydda miljön. 

EQ-boavista-dressyr-full

Särskilda referenser