Equiline Octagon Team Hoppschabrak med Equiline-logga

1 369,00 kr

(inkl. moms)

Equiline Octagon Team Schabrak med Equiline-logga

Equiline Octagon Team Schabrak med Equiline-logga från italienska Equiline var förr endast reserverat till Equilines teamryttare, men får nu säljas till alla och är ett oerhört populärt schabrak! Passformen och materialen i detta tekniska schabrak gör det till vårt absolut bästa schabrak som vi varmt rekommenderar!

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Equiline Octagon Team Schabrak med Equiline-logga

Equiline Octagon Team Schabrak med Equiline-logga från italienska Equiline har nu släppts till alla kunder, till allas stora förtjusning!

Equiline Octagonschabraken har stötupptagande förmåga & fantastisk skärning, och är därför många ryttares absoluta favorit. Equiline Octagon Team Schabrak med Equiline-logga är i vackert marinblått, med den fina Equiline-loggan i Italiens färger bropderad på vänstra sidan, precis som Teamryttarna för Equiline nu haft i flera år!

Allmän info om Equiline Octagonschabrak:

Octagonschabraket från Equiline är ett mycket, mycket bra kvalitetsschabrak med marknadens absolut bästa passform! Här har du schabraket som är stadigt, ligger still, inte viker eller knölar sig under sadeln.  Equiline Octagonschabraken är tillverkade i Italien och är vadderade med ACS2! Alla Octagon schabrak innehåller ACS2, vilket är ett högteknologiskt material som genom rigorös research tagits fram tillsammans med Michel Robert och Equilines teamryttare. Det här unika materialet är både extremt fukttransporterande samt har en superb stötdämpningsförmåga, vilket sparar på både ryttarens & hästens rygg och finns som sagt i alla Equilines Octagonschabrak. Tyget i Octagon schabraken är av 100% Eco-friendly bomull. Där har man också valt att låta materialet vara helt ofärgat och naturellt på undersidan, mot hästens hårrem, för att undvika allergier från färg eller andra kemiska produkter när hästens svettas. 

Färg:  Marin (002). Vit(001) & Svart(006) går att beställa mot ca 6-8 veckor. Kontakta oss!

Modell: Hopp/Allround (Dressyr finns som egen artikel)

Storlek: Full & Ponny

Tvätt: 30 grader fintvätt

EQ-0737B11197-PONNY

Särskilda referenser