Schabrak hopp/allround Octagon med E-logga Equiline
Schabrak hopp/allround Octagon med E-logga Equiline
Hoppschabrak Octagon Equiline PONY Lager GREEN 008
Hoppschabrak Octagon Equiline PONY Lage BORDEAUX
Hoppschabrak Octagon Equiline PONY Lager CAPPUCCINO
  • Schabrak hopp/allround Octagon med E-logga Equiline
  • Hoppschabrak Octagon Equiline PONY Lager GREEN 008
  • Hoppschabrak Octagon Equiline PONY Lage BORDEAUX
  • Hoppschabrak Octagon Equiline PONY Lager CAPPUCCINO

Hoppschabrak med E-logga Octagon Equiline PONY Lager

1 325,00 kr

(inkl. moms)

Octagon hoppschabrak med E-loggan Equiline

Coolt Octagonschabrak med Equality Lines E-logga från Equiline. Detta hoppschabrak är supercoolt och har dessutom högsta kvalitet & bästa passform. Octagonschabraken har även en stötupptagande förmåga och sparar därför på din och hästens rygg.

Nya fräscha färger för AW20 är bordeaux och grön!

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Hoppschabrak full med E-logga från Equiline

Hoppschabrak i full storlek, som passar 17-18" sadlar samt även vissa 16,5" sadlar. Detta Equiline Octagonschabraket ha den populära E-loggan broderad på vänster sida, med vackert glittrande lurextråd.

Alla Octagonschabrak levereras numer utan straps fram, för de behövs helt enkelt inte! Dessa schabrak har så bra passform och skärning, att det räcker med att fästa schabraket med nedre sadelgjordsfästet.

Equiline E-logga schabrak är ett octagonquiltat schabrak i allergivänlig och antikrympbehandlad bomull, med insida i extra mjuk bomullsflanell. Insidan är i ofärgad ecru för att förhindra att färgningssubstanser kommer i kontakt med hästen. 900 gr stoppning i bomullsull med hög andasfunktion. Materialvalet och sammansättningen av de olika lagren ger en bra stötdämpning och ventilering. 

Allmän info om Octagon: Octagonschabraket från Equiline är ett superbt kvalitetsschabrak med marknadens absolut bästa passform! Här har du schabraket som är stadigt, ligger still, inte viker eller knölar sig under sadeln.  Equiline Octagonschabraken är tillverkade i Italien och är vadderade med ACS2! Alla Octagon schabrak innehåller ACS2, vilket är ett högteknologiskt material som genom rigorös research tagits fram tillsammans med Michel Robert och Equilines teamryttare. Det här unika materialet är både extremt fukttransporterande samt har en superb stötdämpningsförmåga, vilket sparar på både ryttarens & hästens rygg och finns som sagt i alla Equilines Octagonschabrak. Tyget i Octagon schabraken är av 100% Eco-vänlig bomull. Där har man också valt att låta materialet vara helt ofärgat och naturellt på undersidan, mot hästens hud, för att undvika allergier från färg eller andra kemiska produkter när hästens svettas.

Octagonschabraket med ACS2 förenar Equilines sinne för elegans, miljö och teknik i samma andetag.

Modell: Hopp/Allround

Storlek: Ponny (t.om. 16,5")

Tvätt: 30 grader fintvätt

Färg: Marin(002) schabrak med guldglitter logga, Buteljgrön(008) schabrak med guldglitter logga, Bordeaux(009) schabrak med guldglitter logga.

OBS! Detta är lagervara för omgående leverans. Du kan även designa ditt eget Equiline E-logga schabrak. Se egen artikel. Finns i 12 olika grundfärger, massa olika kantband, passpoaler och kristaller! Kombinera som du vill i dina egna stallfärger, sponsorfärger mm.

      

     

EQ-07209011-equiline-NAVY-glitter-gold

Särskilda referenser