På grund av Falsterbo Horse Show har vi stängt torsdag & fredag denna veckan! Fr.o.m. lördag har vi öppet som vanligt kl. 10-14.

Schabrak Octagon - Equiline
Schabrak Octagon - Equiline
Schabrak Octagon - Equiline
Schabrak Octagon - Equiline
Schabrak Octagon - Equiline
Schabrak Octagon - Equiline
 • Schabrak Octagon - Equiline
 • Schabrak Octagon - Equiline
 • Schabrak Octagon - Equiline
 • Schabrak Octagon - Equiline

Dressyrschabrak med E-logga Octagon Equiline FULL

1 325,00 kr

(inkl. moms)

Octagon dressyrschabrak med E-loggan Equiline

Coolt Octagonschabrak med Equality Lines E-logga från Equiline. Detta dressyrschabrak är supercoolt och har dessutom högsta kvalitet & bästa passform. Octagonschabraken har även en stötupptagande förmåga och sparar därför på din och hästens rygg.

Flera coola färger! Finns även som hoppmodell & ponnystorlek.

Produktanpassning
 • max 250 tecken
Kombinationen finns ej i lager. Beställ, så återkommer vi med leveransinfo,Levereras mot ca. 0-8 veckors leveranstid.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Dressyrschabrak full med E-logga från Equiline

Dressyrschabrak i ponny-storlek med den populära E-loggan på vänster sida. Loggan går att få i flera olika färger! Självklart kan man välja till passpoaler, kristaller och kantband, precis som på de vanliga Equiline-schabraken.

Octagon-quiltat schabrak i allergivänlig och antikrymp-behandlad bomull med insida i extra mjuk bomull. Insidan är i ofärgad ecru för att förhindra att färgnings-substanser kommer i kontakt med hästen. 900 gr stoppning i bomulls-ull med hög andasfunktion. Materialvalet och sammansättningen av de olika lagren ger en bra stötdämpning och ventilering. Finns även i modell Dressyr.
Finns i 12 olika grundfärger, massa olika kantband, passpoaler och kristaller! Kombinera som du vill i dina egna stallfärger, sponsorfärger mm.

Allmän info om Octagon: Octagonschabraket från Equiline är ett superbt kvalitetsschabrak med marknadens absolut bästa passform! Här har du schabraket som är stadigt, ligger still, inte viker eller knölar sig under sadeln.  Equiline Octagonschabraken är tillverkade i Italien och är vadderade med ACS2! Alla Octagon schabrak innehåller ACS2, vilket är ett högteknologiskt material som genom rigorös research tagits fram tillsammans med Michel Robert och Equilines teamryttare. Det här unika materialet är både extremt fukttransporterande samt har en superb stötdämpningsförmåga, vilket sparar på både ryttarens & hästens rygg och finns som sagt i alla Equilines Octagonschabrak. Tyget i Octagon schabraken är av 100% Eco-vänlig bomull. Där har man också valt att låta materialet vara helt ofärgat och naturellt på undersidan, mot hästens hud, för att undvika allergier från färg eller andra kemiska produkter när hästens svettas.

Octagonschabraket med ACS2 förenar Equilines sinne för elegans, miljö och teknik i samma andetag.

OBS! Om du vill ha extra passpoiler, kantband eller kristallpasspoil, beställer du till det som egen artikel. OBS! Skall alltid vara med i ursprungsordern, går ej att komplettera i efterhand!

Modell: Hopp/Allround (Finns även som Dressyr - egen artikel)

Storlek: FULL (Finns även som PONNY- egen artikel)

Tvätt: 30 grader fintvätt

Färg:  Vit(001), marin(002), Svart(006), Grå(007), Buteljgrön(008), Bordeaux(009), Brun(012), Cream(033), Aluminium(034), Röd(035), Sand(046), Avioblue(520)

      

     

EQ-e-logga-eq-FULL-DR

Särskilda referenser