Linus Slim läderridstövel Cavallo
Linus Slim läderridstövel Cavallo
Linus Slim läderridstövel Cavallo
Linus Slim läderridstövel Cavallo
Måttabell C1 Cavallo Linus ridstövel
Måttabell C3 Cavallo Linus ridstövel
 • Linus Slim läderridstövel Cavallo
 • Linus Slim läderridstövel Cavallo
 • Linus Slim läderridstövel Cavallo
 • Måttabell C1 Cavallo Linus ridstövel

Linus Slim läderridstövel Cavallo

3 499,00 kr

(inkl. moms)

Linus Slim läderridstövel Cavallo 

Cavallo Linus Slim läderridstövel från tyska Cavallo är en både snygg & prisvärd läderidstövel med slimmad passform och tight ankel. Denna läderridstövel är en allroundridstövel som passar alla discipliner samt är en ridstövel av högsta kvalitet. Cavallos läderridstövlar används av proffsryttare över hela världen. Cavallo Linus Slim läderridstövel är en bra ridstövel till ett mycket förmånligt pris!

Läs mer...

Produktanpassning
 • max 250 tecken
Beställningsvara. Vi tar gärna hem, men mot ca 6-8 veckor och bindande order.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Cavallo Linus Slim läderridstövel 

Cavallo Linus Slim läderridstövel från tyska Cavallo är en både snygg & prisvärd läderridstövel med stilren & klassisk design. Cavallo Linus och Linus Slim läderridstövlar är en ridstövlar som passar till alla ryttare i familjen, då den har storlekar i ett vitt spann som passar både junior, dam och herr. Cavallo Linus Slim läderridstövel finns i ett stort urval av höjder samt i massa olika vidder (se måttabell bland bilder). Tack vare en bra och rejäl resår på var sida om ridstövelns dragkedja, kan vidden på ridstövlarna anpassas till varje skaftlängd. 

Cavallo Linus Slim har elastisk snörning över fotleden samt resår utmed hela dragkedjans bak, vilket ger en perfekt passform och sparar på dragkedjan. Linus Slim ridstöveln har en hellång dragkedja, som gör det enkelt att kliva i och ur ridstöveln. Ridstöveln har ett bra storleksintervall i foten, tack vare en urtagbar sula, så kan storleken varieras i upp till två storlekar.

Cavallo erbjuder med sin Linus Slim ridstövel en bra ridstövel till ett mycket förmånligt pris, vilket kombinerat med Linus stövelns enkla design, höga kvalité samt utmärkta komfort, gör Cavallo Linus ridstövlarna till en av de mest populära läderridstövlarna på marknaden.

 • Slim Fit
 • Mjuk kalvnappa
 • Andbart läder från nötboskap
 • Sporrskydd & dubbla sporrhållare
 • Fodrat hälskydd med step-in funktion
 • Gripläder panel på ridstövelns insida
 • Urtagbar anatomisk innersula ger enkel storleksanpassning
 • Stretchig resår utmed dragkedjans båda sidor
 • Ribbad yttersula med Vibram-klack
 • Tvärelastisk insats vid hälkappan
 • Dold dragkedja upp till basen
 • Massor av höjder & vidder 

Färg: Svart (Brun finns som egen artikel)

Fotstorlek: 2/2,5 upp till 10/10,5 (varje storlek innefattar alltså 2 (UK) storlekar)

Vidd/Höjd: Se måttabell bland bilder (Vi behöver dina mått enligt bild C1-2, C1-3 & C3-10 (se bilder). Höjden som mäts diagonalt enligt bild (C1-2), med kontrollmått rakt ned enligt bild (C3-10). Vidden (C1-3) mäter du på vidaste stället runt vaden. Ta alla mått med ridbyxor på).  

Förklaring till måttabell/måttagning:

1) Välj storlek på foten direkt i rullisten.

2) Mät höjden (38 - 55 cm) på benets baksida, utan skor på. (Mät längden diagonalt från golvet vid hälen till framsidan av knäet (se bilder) och kontrollera med kontrollmått från knäveck rakt ned till golvet. Var noga & välj ej en för lång stövel, för om dragkedjan veckar sig är det risk att den går sönder). 

3) Mät sedan ditt vadmått och matcha mot vidden i tabellen. Det finns en resår bredvid dragkedjan, därför anges vidden med ett streck i mellan, typ: 33,5/35,9, vilket betyder att den vidden fungerar för vadmått mellan 33,5 till 35,9 cm. OBS! Eftersom Linus Slim är en tajt stövel, är det viktigt att du mäter löst när du mäter ut Linus Slim, jämfört med när du mäter de andra Linus ridstövlarna, som bör mätas mer stramt.

Viktigt! När du hittat rätt längd & vadmått så anger du det tydligt i meddelanderutan och klickar på anpassa knappen. Detta är nödvändigt för att komma vidare med din order.

Om du i stället vill ha hjälp av oss med mätningen, så skriver du det i rutan, så kontaktar vi dig (eller ännu bättre om du ringer oss när du har ridbyxor på och måttbandet i beredskap). 

Ring gärna om du behöver hjälp (vardagar 12-18) och ha då måttband redo samt ridbyxor på. +46-303-742830

OBS! Vi garanterar INTE att stöveln passar även om vi bistår med mäthjälp över telefon. Frakter T&R bekostas alltid av köparen vid en ev. retur.

Cav-198000-Black-5-55

Särskilda referenser