Linus Jump läderridstövel Cavallo SVART
Linus Jump läderridstövel Cavallo SVART
Linus Jump läderridstövel Cavallo SVART
Cavallo Linus Jump läderridstövel måttabell
Cavallo Linus Jump läderridstövel C1
Cavallo Linus Jump läderridstövel C3
  • Linus Jump läderridstövel Cavallo SVART
  • Linus Jump läderridstövel Cavallo SVART
  • Cavallo Linus Jump läderridstövel måttabell
  • Cavallo Linus Jump läderridstövel C1
  • Cavallo Linus Jump läderridstövel C3

Linus Jump läderridstövel Cavallo SVART

3 499,00 kr

(inkl. moms)

Linus Jump läderridstövel Cavallo

Cavallo Linus Jump läderridstövel  från tyska Cavallo är en både snygg & prisvärd läderidstövel av högsta kvalitet. Cavallos läderridstövlar används av proffsryttare från hela världen. Cavallo Linus Jump läderridstövel erbjuder en bra ridstövel till ett mycket förmånligt pris!

Läs mer...

Produktanpassning
  • max 250 tecken
På grund av 100-tals kombinationer finns endast fotstorlek som lagersaldo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Linus Jump läderridstövel med snörning från Cavallo

Cavallo Linus Jump läderridstövel från tyska Cavallo är en både snygg & prisvärd klassisk läderidstövel av med stilistisk design som "inte är för mycket" utan passar den mer minimalistiska ryttaren. Cavallo Linus Jump läderridstövel är en ridstövel för hela familjen, då den har storlekar i ett vitt spann och passar både junior, dam och herr. Cavallo Linus Jump läderridstövel finns i ett stort urval av höjder. Från 38 - 55 cm, med bara 1 cm i mellan på varje höjd. Masor av olika vidder finns till varje höjd (se måttabell bland bilder) och tack vare bra resår på var sida om ridstövelns dragkedja, kan vidden på ridstövlarna anpassas till varje skaftlängd. 

Cavallo Linus Jump har snörning över fotleden samt resår utmed hela dragkedjan bak, vilket ger en snygg passform, samt sparar på dragkedjan. Linus jump ridstöveln har en normalhög båge (4,5 cm) på stövelskaftets utsida. En liten båge gör att du inte behöver ha så långt skaft på ridstöveln, men den går ändå en bit upp över knäets utsida. Bra när du behöver korta upp stiglädrena.

Cavallo erbjuder med sin Linus Jump ridstövel en bra ridstövel till ett mycket förmånligt pris, vilket kombinerat med Linus stövelns enkla design, höga kvalité samt utmärkta komfort, gör denna Cavallo ridstövel till en av de mest populära ridstövlarna på marknaden.

  • Normalhög stövelskaftsbåge på 45 mm
  • Massor av höjder från 38 - 55 cm, med en cm intervaller
  • Massor av vidder, se måttabell med vidder för varje höjd
  • Snörning över fot & vrist
  • Stretchig resår utmed dragkedjan
  • Urtagbar innersula ger enkel storleksanpassning

OBS! Eftersom det finns så många varianter av denna ridstövel finns ej alla på lager. Men beställ gärna ändå, så skickar vi de vanligaste storlekarna oftast inom ca 14 dagar. Ovanligare storlekar kan vara längre tid och mot bindande order. I dessa fall hör vi av oss och kollar med dig.

Färg: Svart (Finns även som mörkbrun, se egen artikel)

Fotstorlek (UK): 2-2,5 upp till 10-10,5 (varje storlek innefattar alltså 2 storlekar.) Se måttabell för att översätta till svensk storlek.

OBS! Från storlek 4 (UK) till storlek 8,5 (UK) i normala höjder & vidder säljes utan bindande köp. Vi återkommer för ert ställningstagande i de fall storleken ej ingår i "normal".

Vidd/Höjd: Se måttabell bland bilder (Vi behöver dina mått enligt bild C1-2, C1-3 & C3-10 (se bilder). Höjden som mäts diagonalt enligt bild (C1-2), med kontrollmått rakt ned enligt bild (C3-10). Vidden (C1-3) mäter du på vidaste stället runt vaden. Ta alla mått med ridbyxor på).  

OBS! De vanligaste höjderna & vidderna säljes utan något bindande köp. Vi återkommer för ert ställningstagande i de fall storleken ej ingår i "normal".

Ring gärna om du behöver hjälp och ha då måttband redo samt ridbyxor på. +46-303-742830

Förklaring till måttabell/måttagning:

1) Välj storlek på foten direkt i rullisten.

2) Mät höjden (38 - 55 cm) på benets baksida, utan skor på. (Mät längden diagonalt från golvet vid hälen till framsidan av knäet (se bilder) och kontrollera med kontrollmått från knäveck rakt ned till golvet. Var noga & välj ej en för lång stövel, för om dragkedjan veckar sig är det risk att den går sönder). 

3) Mät sedan ditt vadmått och matcha mot vidden i tabellen. Det finns en resår bredvid dragkedjan, därför anges viddmåttet med ett streck i mellan, typ: 33,5/35,9, vilket betyder att den vidden fungerar för vadmått mellan 33,5 till 35,9 cm.

Viktigt! När du hittat rätt längd & vadmått så anger du det tydligt i meddelanderutan och klickar på anpassa knappen. Detta är nödvändigt för att komma vidare med din order.

Om du i stället vill ha hjälp av oss med mätningen, så skriver du det i rutan, så kontaktar vi dig (eller ännu bättre om du ringer oss när du har ridbyxor på och måttbandet i beredskap). 

OBS! Vi garanterar INTE att stöveln passar även om vi bistår med mäthjälp över telefon. Frakter T&R bekostas alltid av köparen vid en ev. retur.

Cav-194500-Black-2-25

Särskilda referenser