Magnetstickers GLITTER till Flex-on stigbygel Safe-on Range
Magnetstickers GLITTER till Flex-on stigbygel Safe-on Range
  • Magnetstickers GLITTER till Flex-on stigbygel Safe-on Range

Magnetstickers GLITTER till Flex-on stigbygel Safe-on

189,00 kr

(inkl. moms)

Magnetstickers GLITTER till Flex-on stigbygel Safe-on

Magnetstickers PLAIN till Flex-on Safe-on stigbyglarna är en utbytbar magnet till Flex-on:s stigbyglar. Dessa magneter är en kul detalj om du har en Flex-on stigbygel. Du kan enkelt byta magneten på alla Flex-On stigbyglar. Dessa fina Flex-on magneter finns i flera olika färger att byta med.

Läs mer...

Finns ej i lager. Levereras mot ca 3-9 veckors lev.tid.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Magnetstickers GLITTER till Flex-on stigbygeln Safe-on & Safe-on Junior

Dessa Flex-on magneter till Flex-on:s Safe-on stigbyglar är en kul designdetalj om du har en Flex-on stigbygel. Du kan enkelt byta magneten på alla Flex-On stigbyglar, bara du har valt rätt sorts magnetsticker till just din typ av Flex-on stigbygel.

Denna sorts magnetstickers passar till alla Flex-On Safe-on säkerhetsstigbyglar, alltså både till vuxen & barnmodellen. Det finns alltså olika magnetstickers till olika typer av Flex-on stigbyglar, så var noga med att du väljer rätt magnetsticker till just din typ av Flex-on stigbygel.

Du kan enkelt byta magnetstickers på alla Flex-On stigbyglar och på så vis få en ny stigbygel varenda dag om du vill. Magneterna finns i olika material och färger, mönster och flaggor.

För att byta magneten pillar du bara loss Flex-on magneten som redan sitter på stigbygeln, med en liten nål eller dyilkt. Mycket enkelt! När du lossat den första Flex-on magneten är det bara att trycka dit din nya Flex-on magnet och nu har du en helt ny design på din Flex-on stigbygel.

Storlek: One Size

Modell & Färg: GLITTER (Alla färger är i glitter. Se färgval.)

Flex-on-GLITTER-magnet-Safe-on-SILVER

Särskilda referenser