• Reducerat pris

Roeckl Widnes Winter vinterridhandske

274,50 kr 549,00 kr Spara -50%

(inkl. moms)

Roeckl Widnes Winter vinterridhandske

Om du letar efter en elastisk och varm allround-handske, - så är Widnes perfekt för dig.Widnes är utvecklad av ROECKL SPORTS. Denna modell bär sigillet "High Recycling Ratio" för dess särskilt höga andel av återvunna och miljövänliga komponenter. Exempelvis så består den helt av Polartec® Power Stretch® Pro, som är ett högkvalitativ fyrvägsstretchigt material med en hållbar konstruktion gjord av 63 % återvunna komponenter. Fukt leds bort från huden för att hålla fingrarna torr och varm hela tiden. För extra hållbarhet har handflatan ECO.SENSE, ett mjukt och robust syntetiskt mockamaterial som består av 60 % återvunnen polyester (återvunnen från avfall som gamla PET-flaskor) och 40 % polyester. Widnes är pekskärmskompatibla, vilket tillåter du kan använda din smartphone utan att först behöva ta av dig handskarna. Reflekterande designelement och ROECKL-logga ger denna klassiskt svarta handske ett elegant utseende. Kan tvättas i maskin i 30 °C.

Läs mer...

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Meddela mig när tillgänglig

Vinterridhandske Widnes Winter från Roeckl

Upptäck Roeckl Widnes Vinterridhandskar - perfektion i varje detalj!

Släpp loss din passion för ridning även under kalla vinterdagar med Roeckl Widnes vinterridhandskar. Dessa handskar är inte bara ett nödvändigt skydd mot elementen, utan en stilfull förlängning av din ridupplevelse.

Teknologi och komfort i harmoni: Roeckl är synonymt med överlägsen kvalitet och Widnes Winter ridhandsken är inget undantag. Tillverkade med precision och omsorg, kombinerar dessa handskar innovativ teknologi med oöverträffad komfort. Den avancerade isoleringen håller dina händer varma utan att offra rörelsefriheten.

Slitstarkt material, lätt design: Tillverkade med högkvalitativt material är Roeckl Widnes vinterridhandskar slitstarka och tåliga. Den lätta designen gör dem nästan till en del av dina händer, vilket möjliggör en bra ridkänsla utan begränsningar.

Stil möter funktion: Med Roeckl Widnes vinterridhandskar får du inte bara överlägsen funktionalitet utan också en elegant touch. Den snygga designen kombinerar modern teknik med de allra varmaste handskar du kan rida i - utan att förlora känslan!

Anpassad passform ger optimal prestanda: En av de mest imponerande egenskaperna hos dessa vinterridhandskar är passformen. Varje detalj är utformad för att ge dig optimal prestanda, trots handskens isoleringsförmåga, så att du bibehåller både känsla kontroll under ridpasset.

Våga utmana vädret: Med Roeckl Widnes vinterridhandskar behöver du inte låta vädret sätta stopp för dina ridturer. Ge dig själv friheten att njuta av varje ögonblick i sadeln, oavsett väderförhållandena.

Välj Roeckl Widnes vinterridhandskar och ta ridningen till nästa nivå. Upplev värme, komfort och prestanda i varje ridtur. Beställ dina Roeckl handskar idag och ge dina händer det skydd de förtjänar!

EQ-1808310014-widnes-black

Särskilda referenser