Dubarry Balbriggan stickad tröja med hel dragkedja

1 989,00 kr

(inkl. moms)

Balbriggan stickad tröja med hel dragkedja från irländska Dubarry 

Dubarry Balbriggan är en varm och skön stickad tröja med hel dragkedja. Tröjan är mönsterstickad och är inspirerad av Norsk och Isländsk traditionell stickning. Dubarry Balbriggan stickad tröja med hel dragkedja är vackert mönsterstickad runt kragen samt över bröst och ärmslut.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Balbriggan stickad ullmixtröja med hel dragkedja från irländska Dubarry 

Dubarry Balbriggan är en supermjuk, lyxig Fair ISle ulltröja med hellång dragkedja fram, så att du lätt kan knäppa upp när du blir för varm. Balbriggan stickade ulltröja är lika perfekt för en snabb promenad med hunden, som när du behöver ett extra varmt lager under kalla vinterdagar, eller varför inte i skidbacken? Hur som helst kommer du att vara både chic och välklädd med denna fina Dubarrytröja, oavsett!

Tröjan är tillverkad av en materialmix som gör den varm, mjuk och slitstark, samt är motståndskraftig mot noppning och krympning. garnmixen är mjuk och skön och kan därför bäras direkt mot huden.

Dubarry Balbriggan stickade ullmixtröja har en unik och distinkt jaquardstickat Fair Isle-mönster, som påminner om den norska och isländska hantverskstraditionen. 

Material: 40% ull, 35% nylon & 25% rayon

Färg: Marinblå

Tvätt: Handtvätt rekommenderas. Är kemtvättbar.

DUB-4224-03-36

Särskilda referenser