Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska
Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska
Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska
  • Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska
  • Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska

Holder Slim Bandage- & boxväska med fack och lock Equiline

1 299,00 kr

(inkl. moms)

Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska

Nya Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska är en boxväska med fack och lock. Denna nya Equiline boxväskan är mindre & nättare än Equilines andra boxväska Holder. Equiline Holder Slim boxväska från italienska Equiline är tillverkad av vattenavvisande polyester. Boxväskan är lätt att hänga upp på boxen samt har smidiga förvaringsfack.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Equiline Tillbehörs- & Bandageväska boxväska Holder Slim

Equiline Holder Slim bandageväska, även kallat boxväska, har bandage- eller tillbehörshållare med fack och lock. Boxväskan har flera fack, som gör det enkelt att praktiskt & organiserat förvara bandage, putsmedel, paddar och andra stall- & putssaker. Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska är mycket praktisk för tävling, men är också en supersmart boxväska att ha hemma på boxen för att få ordning & reda. Boxväskan är lätt att hänga upp vid boxen tack vare att den nu har snabbknäppen. Equilines boxväskor är tillverkade av stark & vattenavvisande polyester, som är lätt att hålla ren.

Man kan även beställa Holder boxväska med egen passpoil eller kantband. Välj då "Equiline Passpoil till väska" och köp till den i samma order som väskan.

Nya Equiline boxväskan Holder Slim är lättare och lite mindre än den klassiska boxväskan med träkäpp i och därför enklare att flytta med sig.

Kantband & Passpoiler: Köpes till separat (i samma order).

EQ-07043021-drop-Navy

Särskilda referenser