Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska
Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska
Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska
  • Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska
  • Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska

Holder Slim Bandage- & boxväska med fack och lock Equiline

895,00 kr

(inkl. moms)

Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska

Nya Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska är en boxväska med fack och lock. Denna nya Equiline boxväskan är mindre & nättare än Equilines andra boxväska Holder. Equiline Holder Slim boxväska från italienska Equiline är tillverkad av vattenavvisande polyester. Boxväskan är lätt att hänga upp på boxen samt har smidiga förvaringsfack.

Färgen finns ej i lager. Beställ ändå, så skickas den oftast direkt från grossisten.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Equiline Tillbehörs- & Bandageväska boxväska Holder Slim

Equiline Holder Slim bandageväska, även kallat boxväska, har bandage- eller tillbehörshållare med fack och lock. Boxväskan har flera fack, som gör det enkelt att praktiskt & organiserat förvara bandage, putsmedel, paddar och andra stall- & putssaker. Equiline Holder Slim Bandage- & boxväska är mycket praktisk för tävling, men är också en supersmart boxväska att ha hemma på boxen för att få ordning & reda. Boxväskan är lätt att hänga upp vid boxen tack vare att den nu har snabbknäppen. Equilines boxväskor är tillverkade av stark & vattenavvisande polyester, som är lätt att hålla ren.

Man kan även beställa Holder boxväska med egen passpoil eller kantband. Välj då "Equiline Passpoil till väska" och köp till den i samma order som väskan.

Nya Equiline boxväskan Holder Slim är lättare och lite mindre än den klassiska boxväskan med träkäpp i och därför enklare att flytta med sig.

Kantband & Passpoiler: Köpes till separat (i samma order).

EQ-07043021-drop-Black

Särskilda referenser