Sprenger Ultra Fit Extra Grip Comfort Roller Super Soft Sporre
  • Ny
Sprenger Ultra Fit Extra Grip Comfort Roller Super Soft Sporre
Sprenger Ultra Fit Extra Grip Comfort Roller Super Soft Sporre
Sprenger Ultra Fit Sporre Extra Grip med Balkenhol fäste & trissa, SS, 25 mm rounded
Sprenger Ultra Fit Sporre Extra Grip med Balkenhol fäste & trissa, SS, 25 mm rounded
  • Sprenger Ultra Fit Extra Grip Comfort Roller Super Soft Sporre
  • Sprenger Ultra Fit Extra Grip Comfort Roller Super Soft Sporre
  • Sprenger Ultra Fit Sporre Extra Grip med Balkenhol fäste & trissa, SS, 25 mm rounded
  • Sprenger Ultra Fit Sporre Extra Grip med Balkenhol fäste & trissa, SS, 25 mm rounded

Sprenger Ultra Fit Extra Grip Comfort Roller Super Soft Sporre

959,00 kr

(inkl. moms)

Sprenger Ultra Fit Extra Grip Comfort Roller Super Soft Sporre med Balkenhol fäste, SS, 25 mm

Sprenger Ultra Fit Sporre Extra Grip med Balkenhol fäste & mjuk, bred, liggande rundad trissa, sk. Comfort Roller, som är mycket snäll mot hästen och effektivt förebygger sporrskav på en känslig häst. Sporren är i rostfritt stål, klätt med gummi för att bli extra stabil på foten, samt skydda stöveln mot skav. Det vinklade & patenterade Balkenholfästet ger sporren en perfekt passform på foten. Sprengers Ultra Fit sporrar är tillverkade i rostfritt stål och dessa sporrar är av så hög kvalitet att Sprenger ger livstids garanti mot att sporren bryts av.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Sprenger Comfort Roller Super Soft Sporrar 

Förbättra din ridupplevelse med Sprenger Comfort Roller sporrar, designade för att erbjuda överlägsen komfort och prestanda för både dig och din häst. Med en betydligt tjockare och mer rundad sporrhjul jämfört med den ursprungliga designen, erbjuder dessa sporrar mjuk men effektiv kontakt, vilket minimerar risken för skav och irriterad hud hos känsliga hästar.

Sprenger Ultra Fit sporrarna är en sporrar av allra högsta kvalitet. Sporren är tillverkad i rostfritt stål av allra högsta kvalitet och har därför en livstids garanti mot brott (vid normalt bruk). Tack vare den innovativa utformningen sitter denna sporre väldigt bra, stabilt & stilla på foten och gummit på sporren hjälper till att göra sporren än mer stabil, samtidigt som stöveln skyddas mot sporrskav.

Sprenger Ultra Fit Extra Grip sporrarna är sporren för den som vill förena utsökt kvalitet med perfekt funktion.

Alla Sprenger Ultra Fit sporrar har en mycket fin & elegant fastsättningsanordning; Balkenhol-fästet, vilket är utvecklad i samarbete med Klaus Balkenhol. Sprenger Ultra Fit sporrarna har en unik passform och design, som ger denna sporre den allra bästa komfort och placering samt förhindrar att sporren rör sig för mycket på din ridstövel. Med Extra Grip blir rörelsen i princip obefintlig.

Denna sporre har en liten, extra mjuk och bred rulle, Comfort Roller, Sprengers mjukaste rulle, vilket ger en mild sporre, som inte heller skaver lika lätt på en känslig häst. Vid normal användning är detta en mycket, mycket mild sporre, ofta accepterad av känsliga ston, därför har den även fått smeknamnet stosporre och den möjliggör små och lätta hjälper.

  • Sporren har en liten rund, bred och kulformad rulle, sk. Comfort Roller
  • Unik sporre genom sitt patenterade Balkehol-fäste
  • Sporren kan böjas in & ut så att den passar din fot perfekt
  • Tillverkad av rostfritt stål av bästa kvalitet
  • Extra Grip/gummiklädd skänkel skyddar dina ridstövlar & gör sporren stabilare 
  • Livstids garanti mot brott av sporre el. skänkel

Uppgradera din ridupplevelse med Sprenger Ultra Fit Extra Grip sporrar! Sprenger är den ultimata följeslagaren för att maximera kontroll, kvalitet och precision i sadeln. Dessa sporrar är designade med avancerad teknologi och överlägsen kvalitet, av rostfritt stål, samt kombinerar elegans med hållbarhet.

Ge dig själv den fördel du behöver i sadeln med Sprenger. Oavsett om du siktar på att förbättra din precision i dressyren eller behöver extra stöd i hoppningen, kommer dessa sporrar, rätt använda, att leverera överlägsen prestanda och komfort för både dig och din häst, med en livslång garanti som ger dig lugn i sinnet.

Notera: För bästa resultat, se till att välja rätt modell, storlek och passform för dina behov och ridstil. Ta hjälp av din tränare om du känner dig osäker.

Uppgradera din ridutrustning med Sprenger Comfort Roller Sporrar och upplev den perfekta kombinationen av komfort, prestanda och stil i sadeln. Oavsett om du tränar, tävlar eller rider för nöjes skull, är dessa sporrar det idealiska valet för ryttare som prioriterar både funktionalitet och estetik.

Funktioner och Fördelar:

Rullande Sporrhjul Design: Sporrhjulet på dessa sporrar är speciellt utformat för att rulla vid kontakt med hästen, vilket säkerställer en smidig och mjuk interaktion samtidigt som det undviker obehag eller irritation för hästens hud.

Unik Justerbar Passform: Njut av en anpassad passform skräddarsydd efter din fot genom att helt enkelt böja sporrarna till önskad form, vilket ger en oöverträffad komfort och stabilitet under dina ridturer. Och nej, de går inte sönder!

Gummiklädda Sporrar: Gummibeläggningen på sporren ger inte bara en bättre passform utan adderar också en attraktiv estetisk touch till din ridutrustning.

Skydd för ridstövlarna: Dessa sporrar är utformade för att tillförlitligt skydda ditt ridstövelläder från skador, vilket säkerställer lång hållbarhet och pålitlighet.

Intelligent Spänne: Det innovativa Balkenhol-spännet säkerställer en perfekt passform på din stövel, vilket ger extra säkerhet och stabilitet under ridningen.

Konstruktion av högkvalitativt Rostfritt Stål: Tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, garanterar dessa sporrar hållbarhet och motståndskraft även under de mest krävande ridförhållandena.

Specifikationer:

Halslängd: 25mm

Modellnummer: SP-47555-008-55

Material: Rostfritt stål & Gummi

Storlek: Universal

Längd: 25 mm skänkel (30 mm från hälen)

Material och Skötsel:

Rostfritt Stål: Med våra SPRENGER sporrar tillverkade av rostfritt stål erbjuder vi dig bästa möjliga kvalitet. De är inte bara "okrossbara" utan uppfyller även alla krav inom hästsporten. Ofta använda under ogynnsamma väderförhållanden, kommer de regelbundet i kontakt med sand, fuktighet, svett och UV-strålning och är även utsatta för temperaturvariationer under årstiderna - vanligtvis över en period av flera år med daglig användning.

Skötselråd: För att säkerställa långvarig kvalitet och prestanda hos dina SPRENGER sporrar av rostfritt stål, följ dessa enkla skötselråd:

Rengör regelbundet: Efter varje användning, torka av sporrarna med en ren trasa för att avlägsna eventuellt damm, svett eller smuts som kan ha ackumulerats under ridturen.

Undvik fuktighet och sand: Förvara sporrarna på en torr plats och undvik att låta dem ligga i direkt kontakt med fuktighet eller sand, vilket kan orsaka korrosion eller skador på materialet.

Använd metallpolermedel: Vid behov kan du använda ett metallpolermedel för att återställa glansen på dina sporrar och skydda dem från yttre påverkan.

Genom att följa dessa enkla skötselråd kommer dina SPRENGER sporrar av rostfritt stål att behålla sin kvalitet och prestanda under många, många år av användning i sadeln.

SP-47555-008-55

Särskilda referenser