Samshield Shadowmatt Ridhjälm GOLD BLASON
Samshield Shadowmatt Ridhjälm GOLD BLASON
Samshield Shadowmatt Ridhjälm GOLD BLASON
Samshield Shadowmatt Ridhjälm GOLD BLASON
Samshield Shadowmatt Ridhjälm GOLD BLASON
Samshield Shadowmatt Ridhjälm GOLD BLASON
Samshield Shadowmatt Ridhjälm GOLD BLASON
  • Samshield Shadowmatt Ridhjälm GOLD BLASON
  • Samshield Shadowmatt Ridhjälm GOLD BLASON
  • Samshield Shadowmatt Ridhjälm GOLD BLASON
  • Samshield Shadowmatt Ridhjälm GOLD BLASON

Samshield Shadowmatt Ridhjälm GOLD BLASON

3 789,00 kr

(inkl. moms)

Ridhjälm Samshield Shadowmatt Standard

Samshields Shadowmatt ridhjälmar är nätta, lätta, smidiga & snygga. Ytterskalet på Samshield ridhjälmen Shadowmatt är tillverkat i Polycarbonat, som även används till MC-hjälmar samt är lackade med matt färg med repskydd. Samshieldridhjälmarna är godkända enligt senaste VG1-01.

OBS! Köp till Liner.

Kombinationen finns ej i lager. Beställ ändå, så återkommer vi med leveransinfo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Ridhjälm Samshield Shadowmatt Standard M svart

Samshield ridhjälmar är den allra populäraste hjälmen just nu. Ytterskalet på Samshield Shadowmatt är tillverkat i  Polycarbonat som även används till MC-hjälmar och är lackad med matt färg som skyddar mot repor. Samshieldhjälmens innerskal är tillverkad av Polystyren i olika densitet, vilket ger en bättre stötupptagningsförmåga vid fall. 

Du kan även skicka in din Samshieldhjälm för lagning om du trillat av med den. I vissa fall går den inte att laga, men annars kan du få delar utbytta och din SAmshieldridhjälm ordentligt genomkollad.

Storlek: S - L (Du väljer storlek på skalet för sig, Small, Medium eller Large, sedan köper du till den utbytbara samt maskintvättbara Samshield innerpadden (linern) för sig, som egen artikel.

OBS!!! Innerpadden köper man till som egen artikel! VIKTIGT!

Ytterskal: 

Ytterskalet på Samshield Shadowmatt är tillverkat i  Polycarbonat som även används till MC-hjälmar och är lackad med matt färg som skyddar mot repor. Samshieldhjälmens innerskal är tillverkad av Polystyren i olika densitet, vilket ger en bättre stötupptagningsförmåga vid fall. Du väljer storlek på skalet för sig, Small, Medium eller Large. 

Samshield-liner & knäppning:

Innerpadden på Samshieldridhjälmarna har en utbytbar pad av memory-skum som aldrig blir platt & kompakt, utan behåller sin form. Samshieldlinern, innerpadden, fästs med ett mycket starkt clip-system, som håller extremt bra och slits inte ut som t.ex. kardborre. Du kan även tvätta innerpadden för hand eller i maskin, fintvätt 30 grader, samt byta ut den när den slitits ut. Spännena på Samshieldhjälmen samt dess mycket bra & smarta knäppning, förhindrar att hjälmen glider fram eller får en dålig position på huvudet, så länge den från början är rätt inpassad. Varje ytterskal kan justeras med 5-6 Samshieldliners, för att få fram den perfekta storleken till ryttarens huvud. Storlekarna finns från storlek 52-64. Större storlekar än 61 är beställningsvara, liksom XL-skalet. Med det här smarta storlekssystemet sparar du också pengar, eftersom du endast byter innerpadden, Samshieldlinern, när barnets huvud växer och du behöver inte byta ut hela ridhjälmen.

OBS! Köp till Linern separat, ingår inte i skalet längre!

Ventilation:

Samshieldridhjälmarna är välkända för sin fantastiska ventilation, vilket gör Samshield ridhjälmen till en otroligt skön & bekväm ridhjälm, även okm man rider flera hästar. Samshieldhjälmen är utrustad med ett luftintag fram som ger en fantastisk ventilation och tar med sig frisk luft in och släpper ut överskottsvärme genom bakventilen och förebygger svettning.

Samshields koncept ger en vacker & elegant ridhjälm, utan att ge efter på kraven för högsta teknik, komfort & säkerhet. 

Shadowmatt ridhjälmen finns i svart, brunt och mörkblått.

Samshield ridhjälmen finns också i standard eller dressyrcut bak, vilket lämnar plats för en hårknut, eller donut, i nacken.

Samshield Shadowmatt  finns också att få med 5 Swarovskikristaller fram, eller med 255 swarovskikristaller, utmed hela mitten på båda sidor.

Samshield Shadowmatt  finns också att få med Chrystal top eller med den nya Shimmer top.

6307-shadowmatt-gold

Särskilda referenser