Mountain Horse Protective Jodhpur XTR Lite  BLACK
Mountain Horse Protective Jodhpur XTR Lite  BLACK
Mountain Horse Protective Jodhpur XTR Lite BROWN
Mountain Horse Protective Jodhpur XTR Lite
Mountain Horse Protective Jodhpur XTR Lite
  • Mountain Horse Protective Jodhpur XTR Lite  BLACK
  • Mountain Horse Protective Jodhpur XTR Lite BROWN
  • Mountain Horse Protective Jodhpur XTR Lite
  • Mountain Horse Protective Jodhpur XTR Lite

Mountain Horse Protective Jodhpur XTR Lite

1 499,00 kr

(inkl. moms)

Protective Jodphur XTR Lite stålhättesko Mountain Horse

Protective Jodphur XTR Lite är en lätt och superbekväm stålhättesko, med skyddande tåhätta av aluminium. Protective Jodphur XTR Lite är betydligt skönare än alla andra stålhätteskor och är nödvändig för yrkesfolk samt ett krav på många ridgymnasier och ridutbildningar. Protective Jodphur XTR Lite aluminium tåhätta är en superskön sko som är CE-mäkt EN345.

i lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Mountain Horse Protective Jodhpur XTR Lite Brun

Mountain Horse Protective Jodhpur XTR Lite är utrustad med en anatomisk konstruerad lätt aluminiumtåpa som gör att den här skyddsfoten känns ljus och bekväm jämfört med de traditionella och ibland tyngre ståltålarna.

Skyddande Jodhpur XTR Lite uppfyller också den krävande och strikta EN ISO 20345: 2011 SB E SRA-standarden för säkerhetsskor
Insidan av fotdelen har ShockX Advanced insolesystemet med en solid kärnbas som består av ett dämpande högpresterande polyuretanmaterial. ShockX Advanced använder också olika höjningsnivåer för att fördela viktfördelningen jämnare och effektivare vilket ger exceptionell komfort och dämpning.
Yttersålen består av en konstruktion med dubbel densitet, där ytterkolens inre kärna använder ett dämpande och stötdämpande PU-material för extra komfort och ytmaterialet är tillverkat av slitstarkt gummi för bättre olja, syra och nötningsbeständighet. De inre saiped inspirerade slitsarna bidrar också till att avlägsna vatten på ett bättre sätt, vilket gör att yttersulan blir mer slätålig, särskilt vid våta förhållanden.
Foderet består av en lätt och fuktig wicking teknisk mesh och övre är tillverkad av ett premium slitstarkt fullkornigt läder för extra fjädring och hållbarhet
Alla dessa funktioner kombineras till en gör Mountain Horse Protective Jodhpur XTR Lite det nya skodonet av val när det gäller säkerhet, komfort och hållbarhet.

Färg: Brun & Svart
Material: Fullgarvat läder

01056

Särskilda referenser