GPA First Lady Ridhjälm
GPA First Lady Ridhjälm
GPA First Lady Ridhjälm
GPA First Lady Ridhjälm
GPA First Lady Svart Ridhjälm
  • GPA First Lady Ridhjälm
  • GPA First Lady Ridhjälm
  • GPA First Lady Ridhjälm
  • GPA First Lady Svart Ridhjälm

GPA First Lady 2X Ridhjälm BEST

5 998,00 kr

(inkl. moms)

GPA First Lady 2X Ridhjälm - BESTÄLLNINGSVARA

Uppdaterad version av den mycket populära GPA First Lady ridhjälmen. GPA First Ladys vida brätte, ger den lite av effekten från en solhatt, så den skyddar effektivt ansiktet mot starka ljusreflexer samt brännande UV-strålar. 

Läs mer...

 
Produktanpassning
  • max 250 tecken
I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

GPA First Lady 2X Ridhjälm BESTÄLLNINGSVARA

GPA First Lady 2X är en uppdaterad version av den gamla GPA First Lady ridhjälmen, för att möta de nya och hårdare kraven på ridhjälmar. GPA First Lady med solskärm har nu blivit otroligt populär även i Europa, efter att i flera år varit den dominerande damridhjälmen i Florida. GPA First Lady ridhjälm för tankarna till en solhatt, då den har sin vida och skönt skuggande solskärm. First Lady ridhjälmen har nu blivit en succé även i Sverige och övriga Europa efter att i flera år varit mycket populär i USA. First Ladys vida brätte, ger den lite av effekten från en solhatt, så den skyddar effektivt ansiktet mot starka ljusreflexer samt brännande UV-strålar.

I övrigt så har GPA First Lady ridhjälmen en oval passform och mätten är en centimeter större än måttet du får om du mäter runt huvudet . Gå därför upp en storlek på GPA hjälmarna jämfört med måttet du har runt huvudet. GPA First Lady ridhjälmen har säkerhetsstandard VG101-.

First Lady hjälmen levereras i en snygg, dov & diskret metallicfärg. Ridhjälmen har anatomiskt formad hakrem, med mjuk padding bak i nacken samt Micrometric Buckle, vilket är ett säkerhetsspänne som även ger bättre & lättare injustering.

GPA First Lady ridhjälmen har också en ny & förbättrad innerfodring, liner, vilken ger optimal passform & ventilation. GPA First Lady ridhjälmens liner är antibakteriell och högteknologisk, med bästa andbarhet, samt går att ta ur och tvätta. 

Färg: Svart, marin & brun

Storlek: 53 - 62

Leveransinfo: Svart finns oftast hemma i de vanligaste storlekarna. Marinblå & brun är oftast beställningsvara. Se lagersaldo. Vid beställning är det ofta en till fyra veckors leveranstid! Vi aktiverar Klarnafakturan med 25% handpenning efter att ha kontaktat Er om aktuell leveranstid och ni accepterat den. Handpenningen återfås inte om man väljer att avbryta köpet. Byte av storlek är OK på storlek 55-59 i svart. I övrigt är inga byten, returer eller öppet köp godkända.

OBS! Alla GPA First Lady 2X som vi säljer, har den nya säkerhetsstandarden och är alltså godkända för tävling även efter den 1/1-18.

Förtydligande angående godkända ridhjälmar
Idag finns två kategorier på marknaden;
• CE-märkta ridhjälmar som tillverkats före den 4 november 2014 och som typkontrollerats enligt äldre standard EN 1384, dessa är godkända fram till och med 31 december 2016 
• CE-märkta ridhjälmar som tillverkats efter 4 november 2014 och som har genomgått ny typkontroll  märkta VG1 01.040, dessa är godkända utan bortre tidsgräns

Det finns i dag ingen bortre tidsgräns för de hjälmar som är märkta VG1 01.040.

1279

Särskilda referenser