Ridhandske Moyo Suntan Roeckl
Ridhandske Moyo Suntan Roeckl
Ridhandske Moyo Suntan Roeckl
  • Ridhandske Moyo Suntan Roeckl
  • Ridhandske Moyo Suntan Roeckl

Ridhandske Moyo Suntan Vit Roeckl

389,00 kr

(inkl. moms)

Roeckl Moyo Suntan Microair Ridhandske - vit

Roeckl Moyo ridhandske är den senaste ridhandsken i raden ur Roeckls suntan sortimenet av ridhandskar. Föregångarna har t.ex. varit Solar, Lizy, Suntan och Laila ridhandskar. Nu har dessa ridhandskar uppdaterats till Roeckl Moyo ridhandske. Roeckl Moyo ridhandske har liksom sina föregångare ett tunt meshtyg på ovansidan som svalkar skönt på sommaren & släpper igenom solens strålar, så att man slipper få kritvita "ryttarhänder" eller sk. "bonnabränna". Moyo ridhandsken har som de flesta Roecklhandskar touchgrepp, så att man kan svara i mobilen med ridhandsken kvar på.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Ridhandske Roeckl Moyo Suntan - vit

Roeckl ridhandsken Moyo Suntan är en elegant & sval sommarridhandske som hjälper dig att slippa de klassiska vita händerna som ryttare ofta får, för att de rider mycket ute med handskar på, ihop med en kortärmad tröja. Med Roeckl Moyo ridhandsken slipper du alltså att få vita händer på sommaren! Roeckl Moyo ridhandsken har Suntan material, vilket släpper igenom solljus och ser till att du får en perfekt & jämn solbränna, även på dina händer! Roeckl Ladies Sun ridhandsken är mycket luftig och skön!

Roeckl Moyo ridhandske har ett tunt meshtyg på ovansidan, vilket svalkar skönt & ger en elegant look. Roeckl Moyo har ett mycket tunt material på handens & fingrarnas ovansida; Suntan Micro Air meshtyg och med gripinsida. Roeckl Moyo Suntan ridhandsken har även touchgrepp, så att man kan svara i mobien med ridhandsken på.

PS! Många ryttare använder även Suntan ridhandskarna under en annan ridhandske på vintern, för att få ett extra lager luft som isolerar mot kylan. Dessa Roeckl handskar är så tunna & smidiga att de lätt får plats under de flesta andra ridhandskar.

Färg: Vit (se svart som egen artikel)

Storlek: 6.5-7.5

EQ-Ro-189831000-6,5

Särskilda referenser