Pikeur Sebiha Mc Crown helskodd ridbyxa
Pikeur Sebiha Mc Crown helskodd ridbyxa
Pikeur Sebiha Mc Crown helskodd ridbyxa
  • Pikeur Sebiha Mc Crown helskodd ridbyxa
  • Pikeur Sebiha Mc Crown helskodd ridbyxa

Pikeur Sebiha Mc Crown helskodd ridbyxa

2 798,00 kr

(inkl. moms)

Damridbyxa Sebiha McCrown helskodd Pikeur

Nya Pikeur Sebiha ridbyxan är en helskodd Pikeur ridbyxa, skodd med Mc Crown (syntetmocka). Sebiha ridbyxan passar dig som gillade Candela Glamor ridbyxan, vilken var sprungen ur den populära grundmodellen Pikeur Candela. Pikeur Sebiha ridbyxa har en ny cool & praktisk design! Pikeur Sebiha helskodda ridbyxa är den perfekta ridbyxan för dig som tröttnat på silikon och vill ha riktiga helskodda ridbyxor igen, men ändå få de nya ridbyxmodellernas nyheter, material och design. Mobilficka på högra benet samt glitter och glamour enligt bild.

Läs mer...

Kombinationen finns ej i lager. Beställ gärna ändå så återkommer vi med leveransinfo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Pikeur Sebiha damridbyxa helskodd med McCrown 

Pikeur Sebiha damridbyxa från Pikeur har hög midja & en superskön passform. Pikeur Sebiha ridbyxan är i denna utformning en helskodd ridbyxmodell med Pikeur Mc Crown konstmocka, som så många ryttare uppskattar. Pikeur Sebiha ridbyxan är alltså en klassisk helskodd ridbyxa, med Pikeurs Mc Crown konstmocka, som ser ut och känns som äkta mocka, men med ett syntetmaterials alla fördelar! Du kan alltså tvätta ridbyxan som vanligt och materialet blir aldrig stelt eller hårt, utan bibehåller sin mjukhet och elasticitet. Mc Crown ger dig bra grepp i sadeln utan att som med vissa gripridbyxor "kleta" fast dig eller orsaka hög friktion och skav som följd, både på sadelns läder samt det egna skinnet.

Pikeur Sebiha ridbyxan är klassiskt elegant och superskön, med hög midja, supermjukt material, som dessutom torkar snabbt, har två knappar fram & riktigt bred linning, samt har fina och smarta detaljer. Pikeur Sebhia ridbyxan har sidosöm längst med hela benets utsida, vilket "förlänger" benet och ger dem en slankare look. Denna Pikeurridbyxa lär nog bli en av Pikeurs bestseller och absoluta favoriter!

  • Hög midja
  • Glitter & glamour i lagom mängd
  • Bred linning med två knappar
  • Bälteshällor med snygg dekor
  • Mobilficka i stretch på högra låret
  • Helskodda med Mc Crown konstmocka
  • Sidosöm utmed benets yttersida gör "benen längre"

Tvätt: 30 grader (ej torktumlare, läs tvättråd)

Material 487: % bomull, 29% polyamid 7% elastan
Färg: Svart (290) 
Storlekar: Svensk damstorlek
PIK-145507-487

Särskilda referenser