Roeckl Lier ridhandske

359,00 kr

(inkl. moms)

Roeckl Lier ridhandske

Snygg och sportig ridhandske för den stilmedvetna ryttaren - möt Roeckl Sports LIER.

Läs mer...

I Lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Roeckl Lier ridhandske

Snygg och sportig för den stilmedvetna ryttaren - möt Roeckl Sports LIER. Ryttarna älskar dess visuella design och de noggrant utvalda materialen. Handryggen på Lier är tillverkad med särskilt lätt och mjuk 2:2 Mesh- och Dull Elasticmaterial för stor rörelsefrihet och optimal ventilation. Handflatans material är robust i behagligt mjuk DURADERO, ett syntetiskt mockamaterial med halkfritt silikongrip som säkerställer ett pålitligt grepp om tyglarna.

Roeckl Sports exklusiva COMFORT-CUT erbjuder maximal komfort. RAIL FINGER CUT och materialet över fingertopparna garanterar en utmärkt passform och förbättrad slitstyrka när du arbetar i stallet så väl som i ridningen. Tummen är utrustad med ett mjukt material som hjälper dig att torka bort svett från ansiktet på ett bekvämt sätt. Tummen och pekfingret är pekskärmskompatibla så du enkelt kan använda din smartphone utan att behöva ta av dig handskarna.

LIER är en riktig allrounder, vilket gör den till den perfekta handsken för ridturer och stallarbeten.För att säkerställa livslängd och optimal prestanda bör du tvätta dina handskar då och då, tänk på att svett och dess salter sliter på materialen.

Färg: 

Tvättråd: Kan tvättas i maskin vid 30° Celsius.

Material:

EQ-1898310024-6

Särskilda referenser