Equiline Gertig ridkavaj

6 999,00 kr

(inkl. moms)

Equiline Gertig ridkavaj dam

Equiline Gertig ridkavaj är en av alla nya fina ridkläder som ingår i Equilines fina vår- och sommarkollektion 2024.

Equiline Gertig ridkavaj är en riktigt elegant, välskuren ridkavaj, med utmärkt passform till dam. Equiline Gertig ridkavaj är ett exempel på italiensk stil och design när den är som allra bäst!. Denna fina tävlingskavaj är tillverkad av ett tekniskt material med stretch och funktion, som gör ridkavajen mycket skön att bära, samtidigt som den har ett vacker fall och på ett fint sätt framhäver sin bärares figur.

Vi vågar nog påstå att Equiline Gertig ridkavaj är vår allra finaste ridkavaj!

Läs mer...

Produktanpassning
  • max 250 tecken
I Lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Equiline Gertig ridkavaj till dam

Equiline Gertig ridkavaj är en figursydd tävlingskavaj till dam. Gertig kavajen kommer med ett elegant, skimrande glitterband som följer kragen och återkommer även som en fin detalj med ett band av glitter över sprundet bak på kavajen. Denna Equiline kavaj har en fantastisk passform och bästa möjliga rörelsefrihet tack vare det innovativa X-Cool materialet. Equiline X-cool materialet är extremt elastiskt, men håller ändå in och formar sig perfekt efter bärarens figur. Ridkavajen har paneler på sidorna där tyget är microperfererat, vilket ger ridkavajen hög andbarhet, vilket är perfekt, inte minst under varma sommardagar. Equiline Gertig ridkavaj är därmed inte bara riktigt snygg och elegant, utan också i allra högsta grad ett tekniskt ridplagg och mycket praktisk och har en fantastisk finish och passform. 

Kavajen har ett skönt och luftigt innerfoder av meshmaterial och kan tvättas i maskin fintvätt 30 grader. Vi rekommendearar att man följer tvättråden samt tvättar med milt tvättmedel och med ridkavajen vrängd ut- och in.

Equiline Gertig ridkavaj är en av få ridkavajer som fortfarande tillverkas i Italien. I och med att kavajen tillverkas under EU:s strängare miljökrav, belastar denna kavaj även miljö och klimat mindre, än många Fjärran Östern tillverkade ridkläder gör. Det tar en hel dag att sy en ridkavaj på den lilla fabriken i norra Italien, där de fortfarande sys på maskin av mycket yrkesskickliga sömmerskor, varför man förstår att kostnaden också följer hantverket.

Equiline Gertig ridkavaj finns inne i grått (Grey), men går även att beställa hem i andra trendiga färger, som förutom Grey är; Burgundy och Sparrow samt självklart också i Svart (skriv i "meddelande" om det är någon annan färg eller storlek som önskas, så tar vi hem mot bindande order.)

Levereras med praktiskt Equiline kavajfodral!

Made in Italy!

Färg: Grå

Material: 85% polyamid 15% elastan

Tvätt: 30 grader fintvätt, vrängd ut och in 

EQ-0874000740-40

Särskilda referenser