Equibiome EM Skincare

239,00 kr

(inkl. moms)

Equibiome EM Skincare

Bygg upp en aktiv och frisk mikroflora på hud och päls.

Equibiome EM® SkinCare är en hud-, päls- och sårvårdsprodukt för hästar som skapar mikrobiell balans där den används. Förkortar läkningstid på sår och hämmar sjukdomar så som svamp på huden, i öron och hovar. 

Läs mer...

I Lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Equibiome EM Skincare

EM SkinCare hjälper till att främja den naturligt förekommande och friska mikrofloran på huden/pälsen och hämmar tillväxten av patogena svampar och bakterier. I praktiken har EM Skincare visat sig vara mycket effektiv när det gäller att bekämpa eksem och svampinfektioner på huden. Även en mycket bra hjälp vid hovproblem som stålröta till exempel. Sprayen bildar en aktiv skyddsfilm på huden och stärker hudens naturliga skydd. Återfuktar skadad hud vilket förkortat läkningstiden på sår och andra problem som mugg och eksem.

EM SkinCare är mycket milt och kan användas på känsliga delar så som öron, ljuver, skap, runt ögon osv. Passar för alla slags djur.

OBS! Produkten är brun i färgen och kan ge en ton av brunt på vita/ljusa pälsar.

Innehåll:

Aktiverad EM-1® och vatten. 

Aktiva mikrober: Fotosyntesbakterier: Rhodopseudomonas palustris, Rhodospirillum rubrum. Mjölksyrebakterier: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei. Jästsvamp: Saccharomyecs cerevisiae.

Equibiome EM Skincare är 100% naturligt. Innehåller inga kemiska eller farmaceutiska ämnen.

Equi-em-skincare

Särskilda referenser