På grund av Falsterbo Horse Show har vi stängt torsdag & fredag denna veckan! Fr.o.m. lördag har vi öppet som vanligt kl. 10-14.

Stable Stallbandage 4 m 2-p Equiline
Stable Stallbandage 4 m 2-p Equiline

Stable Stallbandage 4 m 2-pack Equiline

375,00 kr

(inkl. moms)

Stallbandage 4 m Equiline 2-p

Mycket praktiskt fyrameters stallbandage från italienska Equiline. Av kraftigt stickat halvelastiskt material som är brett och lätt att linda snygga, stabilla och hållbara stallbandage med. Finns i flera fina färger. Behandlat så att spån ej fastnar så lätt.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Equiline Stallbandage 4 m 2-p

Varma, snygga & sköna stallbandage i mjuk trikåstickning från italienska Equiline. Equilines stallbandage finns i fyrameters längder. Equilines stallbandage är tol centimeter breda, till skillnad mot de flesta kopior på marknaden som ofta är för smala. Equilines stallbandage är alltrså breda och bra benlindor i en stickad acryl.

Det faktum att stallbandaget är stickat, ger stallbandaget en naturlig lätt fyrvägsstretch, så att det blir lätt att linda på och få ett snyggt och hållbart resultat.

Dessa fina Equiline benlindor säljes i 2-pack och finns i flera fina färger.

Equiline Stable stallbandage är specialbehandlade så att det inte så lätt skall fastna spån. Fastsättning med kardborre med Equiline-logo i slutet av varje linda.

Observera att Equilinelindorna, liksom de flesta bandage på marknaden, är lindade bak-&-fram (med kardborren utåt) när du köper dem, så ett tips är att öppna bandagen och linda om dem direkt, så slipper du det längre fram, i en eventuellt tidspressad situation.

Material: Stickat Acrylgarn 100%

Förpackning: 2-pack (par)

Längd: 4 m

Bredd: 12 cm

Fintvätt: 30 grader

Färg: Flera fina färger, se bilder & färgschema.

EQ-07010460-NAVY

Särskilda referenser