Hundfäll Grå 70*100 cm

199,00 kr

(inkl. moms)

Hundfäll Grå 70*100 cm daghundbädd

Med Hundfäll Grå daghundbädd har du en perfekt fäll att ha bak i i bilen, när din hund torkar på vägen hem. Denna sköna hundfäll blir en perfekt dagbädd till din hund i bilen, på jobbet eller varför inte ute i skogen på älgjakten? Med denna hundfäll kan din hund ta en skön tupplur eller på ett mjukt underlag (tex. soffan) kan hunden sova riktigt skönt, natten lång. Kentuckys Hundfällen är ett "must have" för alla hundägare och kan enkelt skakas av samt tvättas i maskin 30 grader.

Läs mer...

I Lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Hundfäll Grå 70*100 cm daghundbädd

Med Hundfäll Grå daghundbädd har du en perfekt fäll att ha bak i i bilen, när din hund torkar på vägen hem. Denna sköna hundfäll blir en perfekt dagbädd till din hund i bilen, på jobbet eller varför inte ute i skogen på älgjakten? Med denna hundfäll kan din hund ta en skön tupplur eller på ett mjukt underlag (tex. soffan) kan hunden sova riktigt skönt, natten lång. Hundfällen är ett "must have" för alla hundägare och kan enkelt tas med överallt och därmed skapa en bädd till din hund, samt skakas av samt tvättas i maskin 30 grader. Hundfällen "rengör" hunden om den placeras i bilen, medan hunden torkar på väg hem, så är tassarna "rena" näst intill när hunden kommer hem.

Hundfällen är gjord av teddy, limmat på en mycket slitstark och "stel" baksida, som är av mycket hög kvalitet. Fällen är mycket slitstark samt riktigt varm, mjuk & skön. Fällen är smart tillverkad så att den är enkel att sköta, tvätta och hålla ren.

Hundfällen kan klippas till lagom storlek och kan med fördel maskintvättas i 30 grader. Man bör dock tvätta så sällan som möjligt, då fällen blir lite sladdrigare för varje tvätt.

  • Bekväm och avslappande

  • Mycket mjuk och slitstark fuskpäls

  • Lätt att underhålla och tvätta

  • Perfekt fäll bak i bilen som håller hunden varm och skyddar bilen från repiga klor

  • En nödvändig fäll för jägare, häst- och hundfolk som vistas mycket ute med sin hund

Storlek: 70*100 (kan enkelt klippas till andra storlekar)

Wi-602618

Särskilda referenser