Roeck-Grip Vesta Ridhandske Roeckl
Roeck-Grip Vesta Ridhandske Roeckl
Roeck-Grip Vesta Ridhandske Roeckl
  • Roeck-Grip Vesta Ridhandske Roeckl
  • Roeck-Grip Vesta Ridhandske Roeckl

Roeck-Grip PRO (logo) Ridhandske Roeckl

395,00 kr

(inkl. moms)

Vesta Roeck-Grip PRO Ridhandske Roeckl NYHET!

Roeckl Roeck-Grip PRO ridhandske från tyska Roeckl är samma ridhandske som den vanliga Roeck-Grip ridhandsken, fast med snygg Roeckl-logga över handryggen. Under VM-18 red många ryttare med denna nya fina Roeck-grip ridhandske. Roeckl Roeck-Grip PRO ridhandsken är smidig, mjuk & följsam. Vesta Roeck-Grip PRO ridhandsken ger ett fantastiskt  bra grepp.

Kombinationen finns ej i lager. Beställ ändå så skickas den oftast direkt från grossisten. Se lager-& färginfo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Vesta Roeck-Grip PRO Ridhandske Roeckl

Roeckl Roeck-Grip (ex. Roeckl Vesta ridhandske) PRO Ridhandske är en ny ridhandske från Roeckl med cool Roeckl-logga på handryggen. Roeckl Roeck-Grip PRO ridhandske, även kallad Roeckl Roeck-Grip LOGO ridhandske, är egntligen en likadan ridhandske som Roeckl Roeck-Grip ridhandsken, fast med Roeckl logon på.

Roeckl Roeck-Grip är en mycket populär Light & Grip handske. Light & Grip är ett slitstarkt, smidigt och spänstigt PU-matrial som ger ett mycket bra grepp. Roeckl Roeck-Grip hette tidigare Roeckl Vesta och är elitryttarnas absoluta favorit.

Roeckl Vesta Roeck-Grip finns även som barnhandske och heter då Roeckl Kalino. Roeckl Kalino ridhandsken till barn är exakt samma handske som Vesta Roeck-Grip men i mindre storlek. 

Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken är tillverkad i ROECK-GRIP®, som är ett extremt andbart, elastiskt & bekvämt material. Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken sitter som ett andra skinn på handen samtidigt som den ger ett fantastiskt grepp och bibehåller den fina känslan i handen när man håller tyglarna. Roeckl Vesta Roeck-Grip har den omtycka kardborreknäppningen vid handleden, med den snygga Roeckl metallloggan på, ställbar för att ge den perfekta stadiga passformen runt handen.

Handsktillverkarna från München har verkligen fokuserat på kvalitet och har sytt ihop handskens olika delar för hand. Maximal stygnlängd på en millimeter är verkligen ett kvalitetstecken, för komfort kan inte mätas - den känns! Det är skärningen och proportionerna som gör hela skillnaden på Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken gentemot många andra ridhandskar.

Det lönar sig att välja kvalitetsmärken som Roeckl. Tack vare Roeckls 175 år i handskbranschen, behärskar Roeckl konsten att tillverka handskar och vet vad som krävs av en ridhandske för att den skall ge det där lilla extra, sitta lite skönare, fylla sitt ändamål men ändå knappt kännas på handen. 

Tvätt: Maskintvätt 30 gr C 

Färger: Svart (000) & vit (100)

Storlek: 6 - 11

EQ-1808110800070-Roeckl

Särskilda referenser