Polarpads snösula par

Ny produkt

Polarpads snösulor i par

Polarpads är en effektiv snösula som sätts fast i tåbrodden på hästskon. Du behöver alltså fyra broddhål i skon för att använda Polarpads snösulor. Starkt fjäderstål i brickorna. Sula i Uretan.

Mer detaljer

Slutsåld hos leverantör, kommer in i lager hösten 2018

229,00 kr inkl.

Mer information

Polarpads snösulor i par

Polarpads är en effektiv snösula som sätts fast i tåbrodden på hästskon. Du behöver fyra broddhål i skon för att använda Polarpads snösulor, eftersom man inte enbart vill ha broddar bara i tån. Polarpads snösulor har en sula av slitstark Polyuretan, samt starkt fjäderstål i brickorna. 

Är du som de flesta tvungen att rida ute oavsett väder, så är detta produkten för dig! Snöklampsskydden Polarpads är ett par supersmarta snösulor som du skruvar fast i hästskon med hjälp av tåbrodd. Polarpad snösulor "fjädrar" ut snön ur hästens hovar eftersom den rör sig och Polarpads snösulan ger därmed hästen ett bra grepp på snö & is.

Polarpad har inte en enda reklamation de senaste 2 åren !

Sedan Polarpads bytte material i brickorna har de inte haft en enda reklamation. Sandviken Stål som numera tilllverkar brickorna har kommit ut med ett supermaterial i ett extremt seghärdat rostfritt stål. Efter detta har inte en enda bricka orsakat problem. Materialet är dyrt, men absolut värt varenda krona. Polarpad kommer därför numera helt till sin fulla rätt som ett mycket slitstarkt och säkert snöklampningsskydd.