Prestige RP dressyrgjord liten platta med resår
Prestige RP dressyrgjord liten platta med resår

Prestige RP dressyrgjord liten platta med resår

4 299,00 kr

(inkl. moms)

Prestige RP dressyrgjord med liten tryckavlastningsplatta & resår

Nya Prestige RP dressyrgjorden med en mindre platta är en idealisk dressyrgjord för lite mindre hästar & ponnyer, eller för hästar som har lite smalare bröstkorg och är lite smalare mellan frambenen. RP dressyrgjord är perfekt för känsliga hästar, sadeltvångshästar eller när sadeln glider.

OBS! Se storleksinfo nedan!

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Prestige RP dressyrgjord med LITEN tryckavlastningsplatta & resår

Prestige nya RP dressyrgjord med en mindre tryckavlastningsplatta & resår är en revolutionerande gjord som är tillverkad i två delar. Prestige RP dressyrgjord med mindre platta, har liksom Prestige RP dressyrgjord standard; dels en rund platta och dels en specialdesignad gjord som glider fritt genom den runda vadderade plattan.

RP-gjorden ger följande fördelar: Eftersom gjorden kan glida genom plattan ligger plattan hela tiden  stilla och det drar inte i hästens hud när gjorden rör sig. Trycket från gjorden sprids över en större yta tack vare plattan, vilket gör det bekvämare för hästen. Den paddade, rundade formen och de tre inre ovala inläggen, som är gjorda i ett extremt mjukt material, blir det som en luftkudde som ytterligare minskar trycket i området.

OBS! Öka längden ca 10 cm mot vad du normalt använder, eftersom själva tryckavlastningsplattan bygger på höjd/längd.!

EQ-17180522

Särskilda referenser