Lisbona Ulltäcke Vestrum

Ny produkt

Vestrum ulltäcke Lisbona

Vestrums ulläcke är ett riktigt exklusivt och  fantastisk vackert ylletäcke i 100% ren ny ull. Vestrum är en italiensk toppdesigner som gör de allra finaste ridsportsartiklarna med unik passform & design. Vestrum Lisbona ulltäcke har en vacker naturbrun färg, med kantband i kontrasterande färg. Lisbona ulläcket har dessutom ett stor fin Vestrum logo bak på ena sidan. 

Mer detaljer

I lager

3 998,00 kr inkl.

Mer information

Vestrum Lisbona ulltäcke i äkta ren ny ull

Vestrum Lisbona ulläcket är ett riktigt, riktigt exklusivt och mycket fint ylletäcke i 100% ren ny ull. Vestrum är en italiensk toppdesigner som står för unik design & exklusivitet. Vestrum Lisbona ulltäcke har en vacker naturbrun färg, med kantband i kontrast. Vestrum Lisbona ulltäcket har dessutom ett stor fin Vestrum logo bak på ena sidan. 

Ull är i sig självrengörande, då det innehåller mycket ullfett, Lanolin. Därför bör du vara rädd om ditt ulltäcke och inte tvätta det mer än i undantagsfall. Om du tvättar det rekommenderar vi kemtvätt för att det skall behålla sin ursprungliga fina finish. Vanligtvis räcker det att borsta rent ulltäcket med en mycket mjuk borste, gärna en tagelborste med lång mjuk borst samt att "punkttvätta" om du skulle råka få en fläck på ditt nya fina Vestrum ulltäcke.

Storlek. 145 cm, 155 cm

Färg: Brown

Tvätt: Vi rekommenderar kemtvätt

Tillbehör