Lisbona Ulltäcke Vestrum
Lisbona Ulltäcke Vestrum
Lisbona Ulltäcke Vestrum
  • Lisbona Ulltäcke Vestrum
  • Lisbona Ulltäcke Vestrum

Lisbona Ulltäcke Vestrum

3 998,00 kr

(inkl. moms)

Vestrum ulltäcke Lisbona

Vestrums ulläcke är ett riktigt exklusivt och  fantastisk vackert ylletäcke i 100% ren ny ull. Vestrum är en italiensk toppdesigner som gör de allra finaste ridsportsartiklarna med unik passform & design. Vestrum Lisbona ulltäcke har en vacker naturbrun färg, med kantband i kontrasterande färg. Lisbona ulläcket har dessutom ett stor fin Vestrum logo bak på ena sidan. 

Kombinationen finns ej i lager. Beställ ändå, så återkommer vi med leveransinfo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Vestrum Lisbona ulltäcke i äkta ren ny ull

Vestrum Lisbona ulläcket är ett riktigt, riktigt exklusivt och mycket fint ylletäcke i 100% ren ny ull. Vestrum är en italiensk toppdesigner som står för unik design & exklusivitet. Vestrum Lisbona ulltäcke har en vacker naturbrun färg, med kantband i kontrast. Vestrum Lisbona ulltäcket har dessutom ett stor fin Vestrum logo bak på ena sidan. 

Ull är i sig självrengörande, då det innehåller mycket ullfett, Lanolin. Därför bör du vara rädd om ditt ulltäcke och inte tvätta det mer än i undantagsfall. Om du tvättar det rekommenderar vi kemtvätt för att det skall behålla sin ursprungliga fina finish. Vanligtvis räcker det att borsta rent ulltäcket med en mycket mjuk borste, gärna en tagelborste med lång mjuk borst samt att "punkttvätta" om du skulle råka få en fläck på ditt nya fina Vestrum ulltäcke.

Storlek. 145 cm, 155 cm

Färg: Brown

Tvätt: Vi rekommenderar kemtvätt

VE-82U957-20032

Särskilda referenser