Betesmask Greenguard betesreducerare
Betesmask Greenguard betesreducerare
Betesmask Greenguard betesreducerare
  • Betesmask Greenguard betesreducerare
  • Betesmask Greenguard betesreducerare

Betesreducerare Greenguard

699,00 kr

(inkl. moms)

Betesmask Greenguard

Det är oerhört viktigt att förebygga fång och därför måste man hålla vikten nere på framförallt ponnyer, men även på andra insulinresistenta hästar. Betesmask Greenguard begränsar hästens gräsintag effektivt. Betesmasken är även bra för att förhindra bandagebitning och dyl. Betesmask Greenguard fästes enkelt och lätt på grimman. 

Läs mer nedan...

Kombinationen finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Betesmask Greenguard Eclipse Biofarmab

Betesmask Greenguard är en betesmunkorg av specialgummi, som begränsar hästens gräsintag.  Betesmask Greenguard är idealisk för överviktiga hästar, fånghästar, PPID-hästar, insulinresistenta hästar och för hästar som tävlar etc. Betesmask Greenguard förhindrar även bandagebitning o dyl. Betesmask Greenguard fästes enkelt på grimman. Betesmask Greenguard fanns förr (fram till och med 2015) av en hårdare plastmodell, men är nu med en ny korgmodell, samt av en mjukare gummiplast. Enligt oss är denna betesreducerare den bästa på marknaden och den som är mest human.

Storlek: Shetland, ponny, full & X-full. (Finns ej i Cob) De flesta islandshästar väljer full och de mindre mularna brukar passa i ponny.

Färg: Shetland är Blå - Ponny, full & X-full är Svart

Se även produktblad för info om tillval, delar mm.

Wi-602240

Särskilda referenser

  • ean13 4260422870599