• På rea!
Animo Amalfi pikétröja unisex
  • Animo Amalfi pikétröja unisex

ANIMO Amalfi pikétröja unisex

888,30 kr 1 269,00 kr Spara -30%

(inkl. moms)

Animo Amalfi pikétröja unisex

Animo Amalfi pikétröja är en snygg & klassisk unisex/herrpiké av allra högsta kvalitet, till den som vill ha det allra bästa. Animo Amalfi piké ingår i Animos fina sommarkollektion. Animo Amalfi piké är tillverkad i skönt, svalt & snabbtorkande funktionsmaterial. Amalfi pikétröja finns hemma i klassiskt marinblått.

OBS! Animologgan är i beige som på bild 1. Ej vit!

Slut i lager. Beställ ändå, så återkommer vi med leveransinfo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Animo Amalfi pikétröja unisex

Animo Amalfi pikétröja är en cool piké till herr, eller större dam/unisex, från Animos snygga sommarkollektion. Animo Amalfi piké är tillverkad i skönt, svalt & snabbtorkande funktionsmaterial. Denna superfräscha Animo pikétröja finns hemma i klassiskt marinblått.

Made in Italy! Animos kläder är 100% helt tillverkade i Italien. Detta medför ett miljövänligare tillverkningssätt och hårdare miljökrav. Resor inom Europa är kortare och ger mindre CO2-utsläpp jämfört med varor som resor långväga och ännu värre en och en i egna paket. Här kan du göra ett smart val och det är viktigt för alla oss som bryr oss om miljö, klimat, hållbarhet & vill lämna en minst lika fin planet efter oss till nästa generation.

Animo-amalfi-pike-unisex-ss18

Särskilda referenser