Animo Brizy ärmlös tävlingsskjorta dam
  • På rea!
Animo Brizy ärmlös tävlingsskjorta dam
Animo Brizy ärmlös tävlingsskjorta dam ANIMO Brizy Woman Sleeveless Competition Polo
  • Animo Brizy ärmlös tävlingsskjorta dam
  • Animo Brizy ärmlös tävlingsskjorta dam ANIMO Brizy Woman Sleeveless Competition Polo

Animo Brizy ärmlös tävlingsskjorta dam

634,50 kr 1 269,00 kr Spara -50%

(inkl. moms)

Animo Brizy Woman Sleeveless Competition Polo ärmlös tävlingsskjorta till dam

Animo Brizy ärmlös tävlingsskjorta är en vacker, sval & classy tävlingsskjorta från Animos sommarkollektion. Animo Brizy ärmlösa tävlingsskjorta är i skönt funktionsmaterial och finns i vitt och mörkblått. Denna fina Animoskjorta har vita knappar fram samt söt ståkrage med fina detaljer. 

Färg: Vit & marin

i lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Animo Brizy Woman Sleeveless Competition Polo ärmlös tävlingsskjorta till dam

Animo Brizy ärmlös tävlingsskjorta är en vacker, sval & classy tävlingsskjorta från Animos sommarkollektion. Animo Brizy ärmlösa tävlingsskjorta är i skönt funktionsmaterial i snygg jaquardväv som är både arbetat & exklusiv, men samtidigt ett riktigt tekniskt plagg. Brizy tävlingsskjortan har fina detaljer & Swarovskiutsmyckningar på kragen och finns i grundfärgerna vitt och mörkblått, klassiska färger som varar för evigt. Denna fina Animoskjorta har vita knappar fram på den marinblå, samt ljusgrå fram på den vita. Knapparna skimrar lite i pärlemorstil. Söt, vit & utsmyckad ståkrage med fina silverfärgade & Swarovskiblingande detaljer i exklusiv look. 

Animos ridkläder är 100% helt tillverkade i Italien, vilket säkrar ett miljövänligare tillverkningssätt och hårdare miljökrav. I och med att du även betalar lite mer för din Animoprodukt, är du också lite mer rädd om den och den får även ett värde i andra hand. Detta är viktigt när man tänker på miljö, hållbarhet & koldioxidutsläpp. Vi vill lämna en lika fin planet efter oss till nästa generation.

Färg: Versione A (vit) & Versione B (mörkblå)

Storlek: it38- it44

OBS! Öka ca två storlekar jämfört med svensk damstorlek!

ABRIZPDSCJAQU-PE180

Särskilda referenser

Matcha med