Luana tävlingsskjorta Dam  Equiline AW14-15
  • Reducerat pris
Luana tävlingsskjorta Dam  Equiline AW14-15
Equiline Luana tävlingsskjorta lång ärm
Luana tävlingsskjorta lång ärm -  Equiline AW14-15
  • Luana tävlingsskjorta Dam  Equiline AW14-15
  • Equiline Luana tävlingsskjorta lång ärm
  • Luana tävlingsskjorta lång ärm -  Equiline AW14-15

Equiline Luana tävlingsskjorta lång ärm

979,30 kr 1 399,00 kr Spara -30%

(inkl. moms)

Tävlingsskjorta Luana Equiline lång ärm

Equiline Luana långärmad tävlingsskjorta är en klassiskt elegant tävlingsskjorta från italienska Equiline. Equiline Luana tävlingsskjorta är mycket lik den populära Equiline Lissome skjortan. Equiline Luana är en vacker & stilren tävlingsskjorta med lång ärm.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Equiline Luana långärmad Tävlingsskjorta

Equiline tävlingsskjorta Luana med lång ärm från italienska Equiline är en fortsatt hyllning till Lissome tävlingsskjorta, som Equiline för första gången presenterade i sin kollektion 2012 och som genast sålde slut! På allmän begäran utvecklade sedan Equiline Lissome NEW tävlingsskjorta som kom ut i butik våren 2014. Även denna tävlingsskjorta blev så populär att Equiline gjorde om Lisssome NEW skjortan, bara en aning och kommer nu ut med denna uppdaterade version av tävlingsskjortan; Equiline Lisa eller Luana som den heter i versionen med lång ärm! Equiline Luana skjortan är i ett elastiskt & superskönt viscosematerial med figurskärning samt fin Equiline text på halskragen av äkta swarovskikristaller. Equiline Luana är en fantastiskt fin långärmad tävlingsskjorta, sofistikerat elegant och aldrig fel, vare sig du är på träning, tävling, jobbet eller fin middag. Equiline Luana skjortan är tillverkad i ett lättskött och svalt viscosematerial med mycket stretch. Häng bara upp den direkt efter tvätt, så behöver den inte strykas.

OBS! Endast den övre bilden visar en Equiline Luanaskjorta.

Bilden med ivoryfärgad skjorta är en Lisa och på bilden med rosa bakgrund är det en vit NEW Lissome. Passformen och utseendet på dessa tre skjortor är dock väldigt lika. På närbilderna ser du vad som skiljer Luanaskjortan från de övriga:  Färgen, ärmlängden, strukturmönstret i tyget (samma mönster på Luana & Lisa), samt att de undre knapparna är utbytta till matchande transparenta knappar i marinblått.

Färg: Blue (Marinblå)

Material: Viscose 94%, Elastan 6%

Tvätt: Hand- eller kemtvätt

Storlek: 38 - 46

OBS! Italienska storlekar, gå upp 2 storlekar!

EQluanaAW14-15

Särskilda referenser