• På rea!

CT Young Rider Shirt BIB tävlingsskjorta Barn Kort Ärm Cavalleria Toscana

1 175,30 kr 1 679,00 kr Spara -30%

(inkl. moms)

CT Young Rider Shirt with BIB tävlingsskjorta barn kort ärm

CT Young Rider Shirt with BIB tävlingsskjorta till barn från italienska Cavalleria Toscana är en supervacker tävlingsskjorta till barn. den har en vit bröstning framtill, vilket gör att det vita bryter mycket snyggt mot kavajen. CT Young Rider Shirt with BIB är en klassisk & stilren tävlingsskjorta till barn, med kort ärm.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

CT Young Rider Shirt med BIB tävlingsskjorta junior med kort ärm

CT Young Rider Shirt with BIB tävlingsskjorta till barn från italienska Cavalleria Toscana är en supervacker tävlingsskjorta till barn. CT Young Rider Shirt with BIB tävlingsskjorta har en vit bröstning framtill, vilket gör att det vita bryter mycket snyggt mot kavajen, men att man ändå kan få lite färg på sin tävlingsskjorta när man går omkring mellan klasserna. CT Young Rider Shirt with BIB tävlingsskjorta är en klassisk & stilren tävlingsskjorta till barn, med superskön passform och hög funktion. Kort ärm, vilket är perfekt för barn & ungdomar som har en tajt ärm på ridkavajen eller som har lätt för att bli för varma.

Denna sköna CT tävlingsskjorta med Bib i kortärmat är en efterlängtad tävlingsskjorta i alla ungdomars tävlingsgarderob och en utmärkt present eller julklapp! Denna välsittande skjorta är tillverkad av teknisk stretch jersey, med en "bib" fram i vitt för att alltid vara välklädd under kavajen. Biben har vackra ståveck, sydda pressveck, så att man ser mycket välklädd och proper ut under kavajen. CT Young Rider Shirt med BIB tävlingsskjortan har arbetade & exklusiva detaljer, såsom t.ex. klädda knappar i matchande kulör utmed biben fram. Denna utsökt vackra & skräddade tävlingsskjorta är mycket elegant under en ridkavaj, men är också ett utsökt plagg att ha som träningsskjorta, då den är tillverkad i ett lätt, tekniskt funktionsmaterial som andas, är snabbtorkande och otroligt skönt.

  • Tekniskt material med jersey & bomullsmix
  • Antibakteriell
  • Kortärmad
  • Andas
  • Maskintvättbar
  • Snabbtorkande
  • UV skydd
  • Made in Italy!

Färg: Varierar efter säsong. Se aktuella färgval.

CT-CAAA003JE-

Särskilda referenser