Sunread Clear Vision sportglasögon
Sunread Clear Vision sportglasögon
  • Sunread Clear Vision sportglasögon

Sunread Sport Clear Pro Br Blue Ray sportglasögon med läsruta

695,00 kr

(inkl. moms)

Sunread Sport Clear Pro Br Blue Ray sportglasögon med läsruta

SUNREAD SPORT CLEAR, är sportglasögon för dig som uppskattar att inte behöva arbeta eller sporta i klumpiga läsglasögon som faller av och gör det svårt att se på håll. De bifokala glasögonen sitter bekvämt på hela dagen, och när du ser rakt fram är det genom vanligt glas, men blickar du ner så har du den styrka du behöver för att läsa.
100% UV skydd

Läs mer...

Kombinationen finns ej i lager. Beställ ändå, skickas direkt från Sunreads lager.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

SUNREAD SPORT CLEAR PRO SPORTGLASÖGON

SUNREAD SPORT CLEAR PRO, är ett par helt klara polykarbonat linser, men med "Blue Ray" teknik mot det dominerande blå ljuset. Glasögonen har en hydrofobisk ytbehandling som är smuts- & vattenavvisande och därmed håller linserba rena längre.

XL, dvs. nu med en extra stor lins med 4 mm mer täckande yta i undrkanten (46 mm höjd mot standard 42 mm). Vilket ger ett förbättrat skydd som skyddsglasögon, samt att läsrutan kommer betydligt längre ned och är endast 12 mm hög. Perfekt för ryttaren, joggaren eller annan aktivet som behöver se bra i närområdet, utan att läsrutan stör.

Sunread Sport Clear Pro är sportglasögon för dig som uppskattar att inte behöva arbeta eller sporta i klumpiga läsglasögon som faller av och gör det svårt att se på håll. De bifokala glasögonen sitter bekvämt på hela dagen, och när du ser rakt fram är det genom vanligt glas, men blickar du ner så har du den styrka du behöver för att läsa.
100% UV skydd.

  • Finns med eller utan läsfunktion (bifokala)

OBS!! 2 års garanti!

För dig som använder läsglasögon, välj de bifokala linserna (med läsruta), finns med styrka +1.5, +2.0 samt +2.5

*Bifokala=Fokus på två punkter. Dvs. vanligt glas rakt fram, samt slipat läsglas i ruta när du tittar ned. Går även att beställa med styrka rakt fram + läsglas, efter recept från din ögonläkare.

Levereras med:

  • Praktiskt snöre som förhindrar att du tappar glasögonen (vilket du nästan inte kan ändå, då de har en mycket bra utformning och grip runt öronkanten).
  • Putsduk (använd inte andra dukar, som ej är avsedda för glasögon, de kan repa glasen.)
  • Tygpåse att förvara glasögonen i, för att skydda dem mot damm & repor.
  • Smart förvaringsbox (förvara alltid dina Sunread i denna box, för att förebygga repor & skador på dina glasögon.)

Sunread Sport Clear har klara linser med blockering av blått ljus vilket minskar ansträngningen av ögonen. Väljer du den bifokala linsen så har du även en läsruta i nederkant.  Sunread Sport Clear är speciellt framtagna för aktivitet i sämre ljusförhållanden. Asfäriska linser som gör att även det perifera seendet blir glasklart. Fullt UV400-skydd (ultraviolett ljus, både A och B).

Bågar av materialet TR90. Detta material är mycket flexibelt och lätt som gör att det passar olika huvudformer.

Sunread Sport Clear Versatile är CE-märkta och levereras i ett snyggt fodral med mikrofiberpåse och putsduk.

Alla Sunreads Sportmodeller är skyddsklassade enligt den europeiska standarden EN 166 F och den amerikanska ANSI Z87.1+.

OBS! Går att få med läsruta, utan läsruta och slipade glas + läsruta

SR-CLEAR-SR-460

Särskilda referenser