Stigläder Freejump PRO-grip
Stigläder Freejump PRO-grip
Stigläder Freejump PRO-grip
Stigläder Freejump PRO-grip
Stigläder Freejump PRO-grip
  • Stigläder Freejump PRO-grip
  • Stigläder Freejump PRO-grip
  • Stigläder Freejump PRO-grip
  • Stigläder Freejump PRO-grip

Stigläder Freejump PRO-grip

1 859,00 kr

(inkl. moms)

Pro-grip stigläder Freejump

Freejump Pro-Grip stigläder från franska Freejump. Freejump Pro-Grip stigläder är stigläder i mjukt skinn med nylonförstärkning. Insidan på stiglädret är utbytbart och fästes med kardborre.

Storleksguide; se nedan.

Kombinationen är slut i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Pro-grip stigläder Freejump

Nya Freejump Pro-grip stigläder från franska Freejump är nu ute i en uppdaterad version som är ännu bättre. Nya Freejump Pro-grip stigläder har samma design som de gamla Freejumplädrena, men med vissa förbättringar. Stiglädrets övre del är i läder men förstärkt med Biothane, vilket leder till att att Freejump stiglädret kan ha fler hål än traditionella stigläder. Freejump stiglädret har 30 hål i stället för de klassiska 20 hålen, vilket gör att du kan få den exakta och perfekta stigläderlängden utefter din längd och ridstil. Pro-grip stiglädrets nedre nylonöggla gör det enkelt att ta av och på Freejumpstigbyglarna, utan att behöva knäppa upp hela stiglädret.

  • Garanti på att stiglädret inte snurrar sig
  • Kommer med två olika grip-paddar
  • 30 hål för perfekt stigläderlängd
  • Anpassade till freejumps stigbyglar
  • Grip som ger en stadig skänkel

Freejump Pro-Grip stigläder är stigläder i mjukt kalvskinn med insydd nylonförstärkning. Insidan på stiglädret är utbytbart och fästes med kardborre.

Freejump Pro-Grip stigläder levereras med ett par innergrepp i läder och ett par i gummi, vilka ger extra bra grepp och hjälper till att få ett mer stilla skänkelläge. Innergreppen kan klippas för att passa de olika storlekarna på stiglädren.

Freejump Pro-Grip stigläder är platt & brett upptill, för att ge en bättre kontakt med hästen, samtidigt som stigbygeln hamnar i rätt position utan att låsa fast skänkeln.

Freejump Pro-Grip stigläder passar endast till Freejumps stigbyglar.

Storleksguide (ryttarens längd):  S: upp till 150 cm    M: 150-170 cm     L: 170 cm och längre

Färg: Svart & Oljat brun (tänk på att denna färg varierar efter hur mycket stiglädret är oljat och hur mycket lädret suger åt sig oljan. Om du tycker det är för ljust, behöver du olja in det några gånger extra-

freejump-stigläder-pro-grip

Särskilda referenser