Stigläder kalvskinssklädda Normal Santa Cruz
Stigläder kalvskinssklädda Normal Santa Cruz

Stigläder kalvskinssklädda Normal Santa Cruz

1 199,00 kr

(inkl. moms)

Santa Cruz mjuka otöjbara Stigläder 

Santa Cruz stigläder i kalvskinn & nylon är mjuka kalvskinnsklädda nylonstigläder som inte töjer sig. Denna modell är utan metallförstärkt spänne och skall inte förväxlas med Santa Cruz stiglädrena som är extra tunna & mjuka. Alla Santa Cruz kalvskinnsklädda stigläder passar extra bra till kalvskinnsklädda sadlar. Numrerade hål.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Santa Cruz mjuka stigläder i kalvskinnsklädd nylon

Santa Cruz stigläder i kalvskinnsklädd nylon är otöjbara nylonstigläder, klädda med mjukt kalvskinn. Santa Cruz otöjbara stigläder i kalvskinn sparar därför på lädret på sadelkåpan och gör att det slits mindre & håller sig snyggt längre. Om du har en kalvskinnssadel, rekommenderar vi att du alltid har kalvskinnsklädda stigläder. Denna modell av Santa Cruz Stigläder i kalvskinn är normaltjocka, men ändå väldigt smidiga & mjuka.

Santa Cruz Stigläder i kalvskinnsklädd nylon gör att dina stigläder inte töjer sig och alltså alltid är lika långa på båda sidor och inte som med ett traditionellt stigläder, att du måste byta sida varje vecka på stiglädret för att de ska vara lika långa på båda sidor, eftersom vänstra stiglädret ofta töjer sig, då man normalt hoppar upp från det hållet. Numrerade hål. Tätt mellan hålen för finjustering av stigläderslängden.

Färg: Svart & Chocolate (mörkbrun)

Storlekar: 120 cm & 140 cm 

Storlekar enligt gamla mått; 120=Barn, 130(135)=Junior, 140(145)= Dam, 160=herr (eller dressyr; dam & herr)

Önskas annan färg eller längd?
Kontakta oss för specialbeställning, kundservice@aleridsport.se
Leverans ca 30 - 60 dagar. 

SC-stigl.Normal-SC

Särskilda referenser